Гумки на ручки ST-6800 ULTEGRA, пара

Код: Y00E98080

Виробник: SHIMANO

ціна: 234 грн.Гумки на ручки сумісні з ST-6800 Ultegra, ST-5800 105, ST-4700 Tiagra, пара


...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку