Новини

Йон Геттліх тепер з PRO

Йон Геттліх тепер з PRO

Віртуальна сенсація тепер змагається й тренується з PRO, і прагне розпочати Гранд Тур

В команду PRO увійшла суперзірка віртуального велоспорту Йон Геттліх, всі його сто з гаком кілограмів. Після пропущеного відбору для команди Тур де Франс Бора-Хансгрое в 2019 році це цифрове анімаційне творіння змінює свою мету. Цього року Геттліх буде представляти продукти PRO на трасі, дорозі і, можливо, навіть в деяких гірських і гравійних пригодах.

Яскравий райдер вже був замічений при катанні з кермом PRO Vibe та використанні підсиділу, виносу PRO, а також на сідлі PRO Stealth Superlight. З огляду на його масивність й величезні ноги, сила натиску на педалі, яку генерує Геттліх, просто потойбічна. Компоненти PRO більш ніж відповідають його високим стандартам, забезпечуючи дуже важливе співвідношення міцності і ваги, а у випадку з кермом Vibe Aero Superlight ще й аеродинамічних якостей, необхідних кожному спринтерові світового рівня.Клікніть на зображення, щоб отримати доступ до відео, де Геттліх знищує віртуальне тренувальне середовище PRO:

«Бренди шукають цифрових впливових осіб, щоб розширити свою онлайн-аудиторію, тому ми використали цю концепцію на максимум», - пожартував менеджер з маркетингу PRO Алекса Каннінгем. «Ми дійсно в захваті від можливостей, які надає робота з Іоном і його аніматором CGI Клаудіо Паваном. Це дуже великий персонаж, який буде представляти компоненти PRO на незвіданих територіях, або в цифрових гонках проти віртуальних створінь, або в змодельованих поїздках з деякими з наших інших спонсорованих PRO гонщиків та амбасадорів.. Очевидно, що роль Іона буде полягати не стільки в ретельному тестуванні продукту, а в демонстрації використання продуктів PRO в цікавій та смішній формі ».

"Ну, чесно, минулий рік був для мене величезним роком, і коли він закінчився, я почувався розпущеним і трохи розгубленим", - зізнався Гетліх. "Я не був впевнений, що буде наступним після того, як спробував себе в "Борі" та виступив на "Євроспорті". Тому я взяв паузу на декілька місяців, щоб подумати. Коли мені подзвонила Алекса, в мене спалахнула іскра. Я б хотів і далі розважатися на велосипеді і компанія PRO це ідеальне місце для цього. Я дуже хочу ще потертись своїми широкими плечима з іншими гонщиками PRO в пелотоні, дізнатися більше про технічні аспекти сучасних велосипедних компонентів. Мене захоплює те, як сьогоднішні компоненти можуть бути одночасно і надлегкими, і здатними впоратися з моєю величезною силою ".

Пригоди Геттліха, безсумнівно, дозволять йому приєднатися до різних запусків продуктів PRO і іншим спеціальним подіям PRO протягом року. Ентузіазму цієї великої людини практично немає меж, тому обов'язково стежте за його витівками в Facebook, Instagram та TikTok на @iongottlich. Щоб дізнатися більше про Йона Геттліха і подивитися його відео — відвідайте www.iongottlich.com.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку