Новини

Виробник компонентів PRO підписав колишнього професіонала Лоуренса тен Дама

Виробник компонентів PRO підписав колишнього професіонала Лоуренса тен Дама

Тен Дам входить в гревел дисципліну разом з PRO

Після довгої кар'єри впродовж якої Лоуренс користувався сідлами, виносами і рулями PRO, що належить Shimano, колишній професійний гонщик Лоуренс Тен Дам уклав угоду з великим брендом компонентів на майбутній сезон.

Після 16 сезонів їзди на шоссе, протягом яких він досяг фінішу в десятці кращих Тур де Франс, Тен Дам переключиться на пляжні та гравійні гонки за програмою 2020 року, що включає в себе Голландську національну пляжну гонку, Американську класику гравію Dirty Kanza і Leadville , а також його власні гравійні етапи LTD Gravel Fest і Gravel Raid в Нідерландах.


Тен Дам буде використовувати набір гравійних сумок і виноси Discover для його гравійних велосипедів, лінійку Tharsis XC PRO для гірських велосипедів та лінійку PRO Vibe на випадок, якщо у нього виникне бажання повернутися на шосе.

Вибір сідла пав на варіант із найпродуктивнішої серії PRO Stealth: Stealth Superlight або версію Stealth для бездоріжжя. Крім того, Тен Дам також буде використовувати інструменти і аксесуари PRO для обслуговування і оснащення своїх велосипедів.

Тен Дам: «За свою кар'єру мені пощастило випробувати безліч різних компонентів від різних спонсорів команди. Тому я знаю, що працює добре, а що ні. Тепер я вільний у виборі, та хочу найвищої якості від бренду який я знаю і якому довіряю. А також різноманіття товарів, що відповідає моїм вимогам для проектів на шосе, гревелі і MTB, в яких я беру участь. PRO був очевидним вибором.»

Спонсорство PRO Тен Дама поширюється на його проект Live Slow Ride Fast, який включає в себе друзів-гонщиків та регулярні подкасти LSRF від Стефана Болта і Денніса Брюйна.

Алекса Каннінгем, менеджер з маркетингу PRO: «Ми дуже раді створити цей проект з командою Лоуренса і Live Slow Ride Fast. Завдяки своїм заслугам в професійних рядах, Лоуренс отримав реальну міжнародну популярність і визнання і тепер, завдяки своїй гревел програмі, разом з іншим амбасадором PRO, Пітом Стетіной, він знаходиться на порозі нової захоплюючої і веселої пригодницької глави. Ми з нетерпінням очікуємо майбутньої співпраці з Лоуренсом по розробці продуктів, особливо зараз, коли він надав нам ідеальну платформу для розповсюдження гасла нашого бренду про створення кращого досвіду від катання для гонщиків, будь то гревел, шосе або MTB».

Більше про програму Лоуренса тен Дама 2020: https://www.liveslowridefast.com/






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку