Новини

Велошоломи для дітей та дорослих від HQBC.

Для більшості дітей одне з найулюбленіших занять – це катання на велосипеді. А, якщо і для мами це улюблене заняття, то гарний привід проводити більше часу разом, подорожувати. Спільні інтереси – позитивно позначаться на ваших взаємовідносинах з дитиною.

Діти потребують нашого захисту в багатьох ситуаціях, а особливо коли вони починають опановувати їзду на двох колесах. Велошолом – дуже важливий елемент захисту, до якого потрібно пред'являти самі суворі вимоги.

Одна з основних функцій шолома – це поглинання енергії при падінні та розподіл її по максимально великій поверхні. Поки дитина вчиться їздити, просто не можливо обійтись без падінь. Наявність шолому захистить дитину від небажаних травм, а мама буде почуватися більш спокійно. Дитячий велошолом повинен бути легким, надійним, зручним, яскравим та повинен подобатись дитині.

Бренд HQBC пропонує велошоломи, як для мам так і для дітей. Звертаємо вашу увагу на дитячий шолом QIZ та шолом для дорослих QAMAX. Шоломи в різнобарвній кольоровій гамі дозволять легко доповнювати один одного під час прогулянки.

Зручний дитячий велосипедний шолом QIZ c інтегрованим козирком. Виготовлений за технологією InМold, що робить його міцнішим та легшим за звичайні дитячі шоломи, забезпечуючи при цьому високий рівень безпеки. Трохи збільшена задня частина надійно захищає потилицю. Якісна підкладка всередині і хороша вентиляція забезпечують зручну посадку. Розмір можна регулювати за допомогою поворотного механізму регулювання. Маємо три кольори: чорний (розм. М), блакитний (розм. М) та лайм (розм. М, L). Розмір: М 52-57см, S46-52см. Вага 221 г.

Коди на складі: Q090342(M), Q090343(M, L), Q090344(M)

Для мами добре підійде універсальний шолом QAMAX також виготовлений за технологією InMold, що зумовлює його легкість та міцність. Шолом має відмінне співвідношення ціна/якість. 24 вентиляційні отвори ефективно відводять нагріте повітря через великі задні отвори. Передні отвори захищені сіткою від комах, що інтегрована в знімну та миючу підкладку. Зручний затискний механізм дозволяє точно регулювати розміри в заданому діапазоні. Світловідбиваючий елемент, розташовано ззаду - це підвищує безпеку під час погіршення видимості. Шолом має елегантний козирок, який легко зняти. Пропонуємо п'ять кольорів на вибір: білий, червоний, синій, чорний та яскравий неоново жовтий. Шоломи в двох розмірах: М (55-58см) та L (58-61см). Вага: 239 г (розмір М).

Коди на складі: Q090376, Q090377, Q090378, Q090379, Q090380







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку