Новини

Тур де Франс стартував в суботу

Все готово до Тур де Франс 2021 почався в суботу, 26 червня, на північному заході Франції, в регіоні Бретань. Французька гонка завершиться своїм традиційним фінішем на Єлісейськіх полях в Парижі 18 липня, оскільки подія повернулася до свого звичайного літнього часу проведення.


Тур де Франс - одна з найбільших спортивних подій у світі. Цього року популярна французька гонка на велосипеді буде розділена на 21 етап, 2 Індивідуальні гонки та 6 гірських етапів, включаючи потужну Ванту, фінішу на якій вже не було 5 років. Компанія Elite рада спостерігати, як наші неймовірні команди долають 108 гонку Тур Де Франс і борються за знакову жовту майку.

Elite підтримує 14 команд пропелотону, включаючи двох останніх переможців - Team Emirates ОАЕ і INEOS Grenadiers.


Elite знову повертається до перегонів з найшвидшими велосипедистами в світі з легендарної обмеженою серією пляшок Fly Tour de France, присвяченим одній з найбільших велогонок. За традицією ми створили спеціальний набір, що включає 3 фляги з офіційними зображеннями гонки, а також офіційний маршрут цього року для чорної версії. Ці пляшки, є найпопулярнішим вибором WorldTour, тому що вони являються найлегшими на ринку.

Товари на сайті:

Фляга чорна - https://paul-lange-ukraine.com/flyaga-elite-fly-to...

Фляга жовта - https://paul-lange-ukraine.com/flyaga-elite-fly-to...







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку