Новини

ТРІУМФ ГЕРАНТА ТОМАСА НА ТУР ДЕ ФРАНС З DURA-ACE

Другий рік поспіль велогонщики, що використовують Dura-Ace, виграють загальну класифікацію, спринтерську майку, горну та молодіжну класифікацію.


Переможець Тур де Франс 2018 року Герант Томас успішно захищає титул Team Sky і здобуває перемогу подолавши цього року 3,351 км маршруту на своєму Pinarello F10 X-Light, оснащеному флагманом Shimano Dura-Ace Di2 версія R9150 (з електронним перемиканням), що включає шатуни 53х39T Dura-Ace та касету 11-30 Dura-Ace.

Томас брав участь в Тур де Франс разом з Крісом Фрумом в 2015, 2016 та 2017 роках і цього року здобув четверту поспіль перемогу для британської велогрупи Team Sky, що спонсорується Shimano. Фрум закінчив третім в цьому році, його обійшов Том Дюмулін з команди Sunweb, яка також укомплектована Shimano Dura-Ace.


Окрім перших трьох місць на подіумі у генеральній класифікації велосипеди в інших категоріях також з компонентами Shimano: зокрема у Пітера Сагана (з команди Bora-Hansgrohe), переможця спринтерської зеленої майки на Specialized S-Works Venge disc, у власника гірської майки Жульєна Алафіліпа (Team Quick Step) на велосипеді Specialized Tarmac SL6, і Пьєра Латура (Ag2r-La Mondiale) на Factor O2 - власника молодіжної класифікації.

Цілком очевидно, що у цьому році Тур де Франс визначився великою кількістю гонщиків які обрали дискові гальма. Серію Shimano R9170 Dura-Ace з дисковими гальмами обрали завдяки більшої потужності гальмування з меншими зусиллями і контролю в будь-яких погодних умовах. Пітер Саган - поточний Чемпіон світу на шосе здобув три перемоги на Турі на дисковій версії S-Works Venge.

Shimano вітає Геранта Томаса та команду Team Sky з перемогою в 2018 році, а також всіх інших переможців, що завершили 21 етап цьогорічного Тур де Франс.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку