Новини

Suito - це остання інновація в асортименті спортивних велотренажерів Elite.

Потужний, міцний і тихий інтерактивний велотренажер Suito, розроблений з метою запропонувати вам легкий, реалістичний та точний досвід тренувань на велосипеді в приміщенні. Це перший велотренажер Elite з прямим приводом, який ви дістанете з коробки в повністю зібраному вигляді, оскільки він вже має попередньо встановлену 11-швидкісну касету Shimano. Швидке та просте налаштування Plug&Play, тонкий та компактний контур - Suito забезпечує максимальну сумісність із більшістю велосипедів. Потужний, стабільний, елегантний. Готовий до використання. А ви готові?

Plug & Play

Серед інтерактивних моделей велотренажер Suito перший що отримав конфігурацію Plug & Play. На Suito встановлено 11-швидкісну касету Shimano® і продається одразу в повністю зібраному вигляді, достатньо лише встановити велосипед, виставити підніжки, підключитись до живлення та приступати до тренування. Підготовка займе у вас декілька хвилин.

Ексклюзивний дизайн

Міцна сталева конструкція це одна з головних особливостей цього велотренажера. Рама ідеально забезпечує стабільність і надійність навіть під час інтенсивного фінішного спринту. Елегантний та агресивний, міцний та потужний - Suito має більш широку опорну основу із заздалегідь встановленими ніжками. Це все, що потрібно, щоб якнайшвидше розпочати свої тренування на велосипеді в приміщенні.
Крім того, спрощена конструкція забезпечує сумісність з різними моделями велосипедів. Suito розроблений, таким чином, щоб забезпечити безперебійне тренування, де б ви не були: його тонкий профіль, інтегрована ручка та зменшені розміри полегшують його транспортування та зберігання, не потрібно турбуватися про те, скільки місця він займе.

Точний і потужний

Які переваги може запропонувати вам Suito для досягнення своїх цілей на кожному тренуванні? Відповідь: потужність, точність, інтерактивність.
Suito імітує схили до 15% з точністю ± 2,5%. Маючи опір понад 1900 Вт зі швидкістю 40 км/год, він є одним з найпотужніших доступних велотренажерів. Він також має багато функцій, розроблених для забезпечення повноцінної системи вимірювання потужності, щоб отримати точний досвід тренування:

• Підключення до лічильника потужності (PML)
Це функція, яка дозволяє використовувати ергометр, який вже встановлений на велосипеді як джерело живлення.

• Spindown
Процедура уточнення показників велотренажера, що враховує всі значення опору/тертя, які змінюються з часом та під час використання, та впливають на точність гальмування під час їзди та компенсують опір, що створений тренажером.

• Алгоритм компенсації температури
Функція, що дозволяє велотренажеру компенсувати зміни внаслідок перегріву гальма і враховувати отримані дані при розрахунку потужності.

Тренуйтеся на Zwift та My E-Training!

Завдяки співпраці між Elite та Zwift, кожен, хто придбає Suito, отримує безкоштовну місячну підписку на Zwift та 12-місячну підписку на My E-Training, доступні, як на настільних комп'ютерах, так і на мобільних пристроях.
Тренажер базується на форматі передачі ANT+™ FE-C & Bluetooth і сумісний з операційним системами iOS, Android, MacOS та Windows. Оберіть ПЗ, програму тренувань і починайте крутити педалі на своєму велосипеді. Suito автоматично налаштує опір.
Відкрийте для себе все програмне забезпечення, яке ви можете використовувати з велотренажером Suito: окрім Zwift та My E-Training, ви також можете використовувати і інші програми для тренувань, такі як TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, Bikevo та багато інших.

Бездатчикова технологія

Всі велотренажері Elite одразу надсилають дані про потужність, швидкість та каденцію, таким чином, вони стають ефективними інструментами для складання точної програми тренувань та максимально точного відтворення тренування на свіжому повітрі. Каденція вимірюється за допомогою технології без датчиків (тобто без будь-яких датчиків, які можна застосувати до вашого велосипеда) і розраховується на Suito, як функція зміни швидкості.


В Україні тренажер Suito надійде у продаж: початок листопада 2019.








...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку