Новини

SHIMANO випускає взуття для заняття велоспортом в приміщенні

SHIMANO випускає взуття для заняття велоспортом в приміщенні

Новий сегмент взуття Shimano представлений двома новими моделями – IC5 та IC3

Ті райдери, які спробували їздити та тренуватися на велосипеді в приміщенні, швидко зрозуміли, що їх звичне взуття для повсякденного катання - не завжди найпрактичніший вибір. Бо коли отвори для вентиляції забиваються - тепло починає наростати.

Більшість велосипедного взуття для катання на вулиці розроблені з певною формою захисту - будь то комфортна підкладка, водонепроникне покриття або ізоляція - але для їзди на велосипеді в приміщенні вам більше потрібна вентиляція та циркуляція повітря, щоб ноги були свіжими. Більше того, багато велотренажерів оснащені педальними системами SPD, тому кожен, хто має звичайне дорожнє взуття або контакти SPD-SL , не зможе його використовувати. Ось тут нове взуття SHIMANO IC5 та IC3 й знайшло свою нішу.

Категорія ІС, що означає Indoor Cycling (Катання в приміщенні), містить дві моделі Shimano, що орієнтовані на різні стилі. Обидві моделі мають систему кріплення SPD, що вбудована у підошву.

Модель IC5 має дихаючу сітку з тканини та застібку L6 Boa для швидкого та точного регулювання затяжки взуття під час тренування. IC5 оснащена гнучкою підошвою "Road Touring" (5/12 за показником жорсткості) для чудового балансу між передачею потужності на педалі та комфортом райдера. Взуття орієнтоване на жінок має розмірну сітку 36-44. Доступні три кольори: чорний, білий і темно-синій з рожевим. IC5 важить 292 г, лише на 60 г важче, ніж RC9, що є професійним взуттям для шосейних змагань від Shimano.

Модель IC3 має верх, що більше нагадує традиційне тренувальне взуття з ділянками з дихаючої шкіри та сітки. Як і у IC5, є застібка Boa на боці взуття. Підошва, схожа на Shimano City Touring, оцінена на 2/12 по жорсткості, призначена для комфорту на велосипеді та поза ним. Модель IC3 важить 326 г.

Лорена Ісасі, амбасадор Shimano та інструктор зі спінінгу у фітнес-центрі Лас-Канас, Мадрид, спробувала нове взуття: «Більшість велосипедистів, які відвідують наші заняття, знають, що їх заняття будуть ефективнішими у контактному взутті. Зчеплення з педалями робить стопу більш стійкою і краще вирівнює коліно і стегно, що може зменшити ймовірність травми. Особисто мені також подобається зручне і модне взуття, в якому я можу ходити по тренажерному залу. Наприкінці тренування більшість наших райдерів сильно пітніють, тому все, що може допомогти їм охолонути точно піде на користь!"

Обидві моделі ІС очікуються в магазинах протягом осені 2019 року.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку