Новини

SHIMANO ВІДЗНАЧАЄ 100 РОКІВ ВИРОБНИЦТВА

У 1921 році в місті Сакаї, Японія, Шозабуро Сімано заснував компанію, яка носила його ім'я. Через сто років в Shimano працює більше 11 000 людей в 50 об'єднаних виробничих, дослідницьких, торгових і маркетингових компаніях по всьому світу, при цьому компанія залишається переважно сімейною, під керівництвом президента Йозо Шимано.

У проміжку між 1921 і 2021 роками Shimano створила ряд продуктів, які залишили величезний спадок для велоіндустрії.

Починаючи з фривілу 3.3.3., а згодом такі іновації як 3-швидкісні втулки, системи індексованого перемикання, важелі Dual Control, касети Hyperglide, перемикання Di2 і педалі SPD — ці технології стали використовуватись повсюди в велосипедній індустрії, а також стали синонімами кращих в своєму класі.

Однак в цю річницю ви не побачите вечірок або розкішних святкувань від Shimano. Компанія продовжить робити те, чим вона відома, працюючи над видатними технологіями і дозволяючи своїй продукції говорити за себе.


ФОТОКНИГА ТА САЙТ, ПРИСВЯЧЕНІ СТОЛІТТЮ КОМАПНІЇ SHIMANO


Проте зрозуміло, що Shimano неймовірно пишається своєю продукцією і захоплена нею - не кажучи вже про захоплених її технологіями клієнтів. Тож для того щоб відзначити це досягнення, Shimano висвітлює деякі з основних моментів за останні 100 років через новий веб-сайт і лімітовану фотокнигу 100 РОБІТ SHIMANO, випущені компанією Shimano в честь свого столітнього ювілею.

Тільки 2000 фотоальбомів будуть доступні після проходження попередньої реєстрації та розіграшу лотереї. Зміст пам'ятної фотокниги дає змогу дізнатись історичне минуле деяких з найбільш новаторських продуктів Shimano.

Пам'ятна фотокнига 100 РОБІТ SHIMANO містить 264 сторінки (333 мм × 265 мм × 30 мм) і доступна тільки через розіграш лотереї. Зареєструватися для участі в лотереї можна на сайті www.shimano.com/en/100th/.


Крім того, шанувальники Shimano зможуть дізнатись більше про технології і передісторію багатьох зі своїх улюблених продуктів на новому веб-сайті www.shimano.com/en/100th/. Справжня знахідка для всіх, хто цікавиться велосипедними компонентами.


Йозо Шимано, президент компанії Shimano


Під час такого знаменного ювілею для Shimano, компанія представить більше цікавих історій пізніше в цьому році. Shimano з нетерпінням чекає можливості взаємодіяти зі своїми клієнтами і відзначати щасливі моменти їх їзди на велосипеді на виставках і заходах в найближчому майбутньому.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку