Новини

SHIMANO СТВОРЮЄ ПІДОШВУ З НОВОГО КОМПАУНДУ ULTREAD ДЛЯ НОВОГО ВЗУТТЯ КРОС-КАНТРІ XC9, XC7 І XC5

S-PHYRE XC9


Взуття S-PHYRE XC9 забезпечує безкомпромісну стійку посадку для гонок по пересіченій місцевості та велокросу завдяки нашій найлегшій конструкції в поєднанні з нашою запатентованою гумовою підошвою SHIMANO ULTREAD XC, технічним малюнком протектора та додатковими металевими шипами у формі кігтя (в комплекті) для забезпечення справді гоночного зчеплення.


Взуття оснащене двома низькопрофільними затяжками BOA® Li2 для швидкого та точного мікрорегулювання з регульованими направляючими Powerzone для надійного утримання стопи. Додатково присутня липучка із щільної синтетичної шкіри із мікроволокна з вентиляційною перфорацією, що забезпечує ідеальну посадку для успіху в гонках.


Додаткові елементи, такі як карбонова підошва, зовнішні чашки п'яти, функціональні зони, більш жорсткі контактні блоки SPD - все це допомагає у досягненні максимальної передачі потужності. І коли ви закінчите поїздку, як і в попередньому XC9, антибактеріальна обробка Shimano Silvadur на устілці повертається, щоб запобігти появі запаху. Це відбувається за допомогою іонів срібла, які активуються, коли ваші ноги починають потіти.

Нові XC902 доступні в білому, чорному або синьому кольорах, у версії з стандардтною посадкою (розміри 36-48, половинні розміри від 39-47) або версії для широкої стопи (розміри 38-48, половинні розміри від 39-47), при вазі 296 г (виходячи з розміру 42).



XC7 and XC5


Нове Shimano XC7 (SH-XC702) - це взуття змагального рівня, яке бере свій початок від S-PHYRE SH-XC902, тоді як XC5 (SH-XC502), як і раніше, забезпечує високу продуктивність з упором на більш універсальну їзду.


XC7 має той же верх з об'ємним обгортанням, що добре сидить, на цей раз із синтетичної шкіри та легкої комбінації сітки ТПУ. Дві застібки BOA L6 дбають про застібку шнурка у зоні power.

Запатентована гумова підошва ULTREAD XC, знову ж таки з додатковими шипами (у комплекті) та вуглецевою міжпідошвою з рейтингом жорсткості 9 з 12, пропонує більшу гнучкість, ніж S-PHYRE XC9. П'яткова чашка також відрізняється від XC9 внутрішнім стабілізатором п'яти.

Нові XC7 доступний у червоному, чорному або білому кольорі у версіях для стандартної стопи (розміри 38-50, половині розміри від 39-47) або для широкої стопи (розміри 38-50, половині розміри від 39-47), при вазі 320 г. (виходячи з розміру 42).

XC5 оснащені підошвою ULTREAD XC з додатковими шипами (придбаються окремо), але цього разу з одною застібкою BOA L6 та ременем на липучці для додаткової стійкості стопи. Міжпідошва зі скловолокна має рейтинг жорсткості 7 із 12. На цей раз немає стабілізатора п'яти, що допомагає XC5 утримувати вагу всього у 300 г (розмір 42).

Новий XC5 доступний у кольорах Moss Green, Black або Blue у версії для стандартної стопи (розміри 38-50) або широкої стопи (розміри 38-50), а також у жіночій версії сірого та морського кольорів (розміри 36-44).






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку