Новини

SHIMANO СТАЄ UCI WORLD CYCLING PARTNER

Завдяки розширеному партнерству UCI і Shimano прагнуть зміцнити свою співпрацю, щоб просувати цінності, які пов'язують їх і лежать близько до сердець: розвиток велосипедного спорту в усіх його формах (як змагальний вид спорту, розважальна діяльність, і засіб пересування) для всіх; заохочення розмаїття серед людей, які їздять на велосипеді; і пропаганда здорового способу життя за допомогою їзди на велосипеді. З урахуванням цих цілей на заходах UCI буде реалізовано значну кількість ініціатив


Shimano є світовим лідером у виробництві компонентів для велосипедів і тепер є партнером UCI World Cycling на період з 2021 по 2024 рік. Цей новий статус показує тверду прихильність з боку компанії Shimano, яка тепер буде брати участь в чемпіонатах світу UCI (олімпійські та параолімпійські дисципліни, марафон MTB, велокрос і Gran Fondo, а також чемпіонат світу з велоспорту 2023 року UCI) і в Кубках світу UCI по маунтинбайку та велокросу. Shimano також збільшить свій внесок в діяльність UCI з розвитку велоспорту.

Крім того, досвідчені команди підтримки від Shimano продовжуватимуть надавати нейтральну допомогу на великій кількості подій UCI, таких як UCI Road, Gran Fondo, Para-cycling Road та Mountain Bike World Championships.

2021 рік також є символічно важливим роком як для Shimano, так і для UCI.

Shimano святкує свій столітній ювілей після заснування Шозабурою Сімано в Осаці, Японія, в 1921 році. Shimano почала з розробки процесу масового виробництва обгінних муфт, що зіграло важливу роль в забезпеченні широкого поширення цього компонента. З тих пір Shimano продовжує вводити нововведення, відіграючи важливу роль в глобальній експансії велоспорту.

Зі свого боку, UCI також відзначить цього року столітню річницю свого чемпіонату світу з шосе на заході 2021 року в Фландрії (Бельгія). Перший чемпіонат світу з шосе пройшов в Копенгагені (Данія) в 1921 році, і UCI і Shimano працюватимуть разом, щоб відзначити 100-річчя змагання унікальними онлайн-заходами і активними заходами, орієнтованими на широкий загал.

В рамках відновленого партнерства UCI і Shimano також розгорнуто ряд ініціатив на підтримку розвитку велоспорту, в тому числі такі:

- тестування продукції Shimano для фанатів, які відвідують заходи UCI;

- внесок Shimano в сприяння розвитку велоспорту, наприклад, за допомогою участі японської компанії в кампаніях UCI (зокрема, Ride & Smile), проектах Світового велосипедного центру UCI (WCC) і Програми солідарності UCI, а також пожертвування продуктів зацікавленим сторонам, які просувають велоспорт і визнані UCI;

- співпраця в дослідженнях, що представляють інтерес для UCI і Shimano, в таких областях, як сталий розвиток і безпеку.

Президент UCI Девід Лаппартьент сказав: «Оновлення та розширення нашого партнерства з Shimano - відмінна новина для нашої Федерації і нашого спорту. Ми особливо щасливі і пишаємося тим, що у нас є такий відданий і престижний партнер, як Shimano. Рівень послуг, які він надавав за останні 20 років, і його інвестиції в підтримку нашої діяльності, не в останню чергу в розвиток, зробили його справжнім цінним союзником велосипедного спорту. Посилення його участі піде на користь нашому спорту в цілому».

Старший керуючий директор Тайдзо Шимано сказав: «З тих пір, як Shimano почала своє партнерство з UCI в 1999 році, ми змогли об'єднати всіх членів команди Shimano по всьому світу для підтримки багатьох національних і міжнародних гоночних програм UCI, масових заходів та програм захисту велосипедистів. Безсумнівно, ми стали сильнішими завдяки всьому, чого ми навчилися за ці роки, і ми сподіваємося, що наші інвестиції зіграли свою роль в глобальному зростанні велоспорту також. Для нас велика честь грати нашу постійну роль в розвитку велоспорту, і ми з нетерпінням чекаємо розширення проектів з UCI в найближчі роки».

Менеджер з маркетингу та заходам Shimano Sports Майрон Вальравен: «Ця новина дає довгоочікуваний імпульс нашій роботі з маркетингу в Європі. Розширення партнерства з UCI дає нам можливість спілкуватися з більш різноманітною групою клієнтів, щоб ми могли рости як компанія і, сподіваюся, дозволити нам виробляти більш привабливі продукти для споживачів».






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку