Новини

Shimano стає офіційним партнером трансмісійних, гальмівних і приводних компонентів на EWS і EWS-E

Shimano стає офіційним партнером трансмісійних, гальмівних і приводних компонентів на EWS і EWS-E

Компанія налаштована на надання партнерства для великих перемог.

Shimano, один з найвідоміших виробників компонентів для велосипедів, сьогодні оголосив про те, що він став офіційним партнером по трансмісійним, гальмівним і приводним компонентів на Enduro World Series (EWS) і абсолютно нової EWS-E.


З моменту появи своєї трансмісії DEORE XT в 1982 році, Shimano знаходиться в авангарді виробництва компонентів для гірських велосипедів, розроблених для роботи на найвищому рівні. Будь то занурені в бруд по вісь десь у колумбійському лісі або черкаючи камені розміром з автомобіль в тіні Маттерхорна, гонщики Enduro World Series висувають найвищі вимоги до свого обладнання. В результаті це партнерство ідеально підходить для обох сторін.

Shimano була зосереджена на поліпшенні продуктивності гонщика на бездоріжжі протягом майже чотирьох десятиліть, що підтверджується останніми трансмісіями з технологією HYPERGLIDE+ на 12 швидкостей. Shimano пропонують безпрецедентні технології перемикання передач і діапазони передач, щоб задовольнити потреби сучасних гірських райдерів.

Детально аналізуючи фундаментальну взаємодію ланцюга з касетою і зірок, нові 12-швидкісні трансмісії з технологією HYPERGLIDE+ дозволяють райдеру перемикатися під навантаженням з неймовірною легкістю і точністю. Таким чином, незалежно від місцевості, гонщики ендуро тепер мають найстабільніше перемикання, що вселяє впевненісь.

«Shimano має давні традиції спонсорування гонок на гірських велосипедах елітного рівня, і ми пишаємося тим, що тепер спонсоруємо і підтримуємо Enduro World Series і E-bike Enduro World Series. Завдяки високому рівню конкуренції в EWS, це прекрасна можливість для нас перевірити і вдосконалити наші продукти для категорій MTB і E-Bike. Ми розраховуємо на довгострокові відносини з Enduro World Series». сказав Тайзо Шимано, глава підрозділу велосипедного бізнесу Shimano, Inc.

Ці почуття були підтримані керуючим директором Enduro World Series - Крісом Боллом.

«Це приголомшливо хвилюючий час для всіх присутніх на EWS, особливо щодо наших відносин з Shimano», - сказав він. «Факт того, що всі ми є гірськими райдерами, лежить в основі нашої компанії. Тому звісно ми всі використовували продукти Shimano практично з перших кількох метрів нашого двоколісної життя. У такій динамічній, здоровій і конкурентоспроможній галузі лише деякі бренди наближаються до репутації технологічних трендсетерів, яким Shimano є впродовж багатьох років. Ми з нетерпінням чекаємо cпівпраці з ними, щоб продовжити сильну традицію продуктів Shimano, що розроблені спеціально для гонок».

Відкриття EWS 2020 буде проходити 27 та 28 березня у Манісалес, Колумбія, але цей етап перенесено на невизначений термін в зв'язку з поширенням коронавірусу.

Перша в історії гонка EWS-E пройде у Вальберзі, Франція 18 та 19 липня.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку