Новини

SHIMANO РОЗШИРЮЄ СВОЮ ЛІНІЙКУ ВЗУТТЯ ДЛЯ КАТАННЯ ВДОМА НОВИМИ МОДЕЛЯМИ IC1 І IC2

З ростом кількості занять велоспортом в приміщенні, не кажучи вже про домашні тренування з турбо-тренажерами, велосипедисти, як ніколи раніше, потіють в стандартному одязі. Прагнучи допомогти велосипедистам в приміщенні довше зберігати прохолоду і досягати високої якості тренувань, Shimano розширила лінійку кросівок для внутрішнього використання.

Лінійка Shimano Indoor Cycling (IC) тепер включає чотири моделі, які орієнтовані на повітропроникність, комфорт і жорсткість, пропонуючи сумісність з педалями для шосейних (SPD-SL) або позашляхових (SPD) шипів, а в деяких випадках є підтримка і обох типів шипів.

До вже звичних моделей Shimano для домашнього катання (IC5 і IC3, які були створені з урахуванням жіночої стопи) додані дві нові моделі унісекс, IC2 і IC1.

Всі моделі в лінійці IC прагнуть збалансувати чудову повітропроникність і жорсткість для умов катання в приміщенні. Верх у вигляді шкарпеток з легкими сітчастими вставками забезпечує чудову вентиляцію і більший комфорт в порівнянні зі звичайним велосипедним взуттям. У той час як підошва, спеціально призначена для їзди на велосипеді, забезпечує міцну платформу для педалей для кращої передачі потужності і зниження втомлюваності, особливо в області ахілового сухожилля. І щоб впоратися з накопиченням поту, серія IC виготовлена з швидковисихаючого матеріалу, який можна легко мити.

І IC2, і IC1 - це домашні велосипедні туфлі початкового рівня зі зручною посадкою, відмінною повітропроникністю, технологією Shimano Dynalast для зменшення навантаження на стопу / кісточку. Все це фіксується на нозі ремінцем на липучці. Чіпка гумова підошва по всій довжині робить ходьбу комфортною.

Конструкція без застібок і одинарний ремінець дозволяють швидко і легко надіти взуття, сісти на велосипед і почати крутити педалі. Ремінець перетинає середню частину стопи, забезпечуючи надійну фіксацію для оптимальної передачі зусиль, а зручна опора стопи забезпечує індивідуальну підгонку.

Взуття IC2 сумісне з педалями SPD , а втоплений шип (що знаходиться в рівень з підошвою) означає, що ви не будете стукати носом по підлозі, коли ви не на велосипеді.

Взуття IC1 має п'ять отворів на підошві, що робить їх сумісними з системою педалей SPD / 2 отвори або системами SPD-SL / 3 отворами.

IC1 і IC2 поставляються в розмірах 36-41 для жінок або з розмірами 42-48 для чоловіків. IC1 важить 250 г, а IC2 - 265 г.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку