Новини

SHIMANO РОЗШИРЮЄ СПОНСОРСТВО КОМАНДИ TEAM JUMBO-VISMA ДОДАЮЧИ ЖІНОЧУ КОМАНДУ

Рішення було прийнято після приголомшливих результатів 2020 року, включаючи тріо класичних гонок (Страде Б'янка, Мілан-Сан-Ремо, Льєж-Бастонь-Льєж) і кілька перемог на етапах Tour de France і Vuelta a España, а також загальну перемогу на Вуельті. Тому пазл успіху в 2021 році для Team Jumbo-Visma вже складений: компанія оголосила, що групсети вищого рівня Shimano, Dura-Ace, прикрасить їх нові рами Cervelo.

Але це оновлення, що продовжує 25-річну співпрацю між виробником компонентів і командою, є історичним для двох брендів, оскільки передбачає включення нової жіночої команди Team Jumbo-Visma.

Жіноча команда Jumbo-Visma братиме участь в гонках з трансмісією і педалями Shimano Dura-Ace, команда розробників братиме участь в гонках з трансмісією і педалями Ultegra, а чоловіча команда World Tour вибрала трансмісію, колеса і педалі Dura-Ace.

В рамках цієї нової угоди вся команда Team Jumbo-Visma буде використовувати дискові гальма Shimano в специфікації (Dura-Ace ST-R9170 або Ultegra ST-R8070) на всіх байках. Чоловіча команда також вибере вимірювач потужності Shimano R9100P Dura-Ace, щоб дати точну оцінку їх зусиллям на тренуваннях або в гонках.

Майрон Вальравен, менеджер зі спортивного маркетингу Shimano, сказав: «Команда Team Jumbo-Visma не тільки відповідає нашим цілям - надихати людей виходити і кататися, але і в стратегічному плані вони також дуже зацікавлені в розвитку нашої компанії і представленні нашого бренду. Тому я дуже радий вийти на новий рівень згоди в рамках нашого довгострокового партнерства».

Річард Плугге, директор команди Jumbo-Visma, сказав: «Я дуже пишаюся і вдячний за те, що ми продовжуємо наше тривале співробітництво і навіть можемо розширити його для нашої нової жіночої велокоманди. Якість є для нас ключовим фактором, і ми знаємо, що можемо покластися на компоненти від Shimano. Разом ми безперервно будуємо інновації протягом багатьох років, що є характерною рисою цього партнерства. Сподіваюся, в майбутньому ми зможемо досягти ще більшого успіху з обладнанням Shimano».

Крім компонентів Shimano, всі гонщики Team Jumbo-Visma використовуватимуть в шосейних гонках біле веловзуття S-PHYRE RC902 преміум-класу для змагань. Гонщики, що змагаються в велокросі, такі як Вут ван Аерт або Маріанна Вос, будуть використовувати веловзуття S-PHYRE XC901 від Shimano для гонок по бездоріжжю.

Хоча партнерство 2021 офіційно набрало чинності 1 січня 2021 року фанатам гонок доведеться почекати до Volta a la Comunitat в лютому (чоловічі, 3-7 лютого і жіночі, 18-21 лютого), щоб побачити команди в дії.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку