Новини

SHIMANO, PRO І BIKEFITTING.COM ОБ’ЄДНАЛИСЬ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ВЕЛОТРУСІВ, ЩО ІДЕАЛЬНО ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ СІДЛА STEALTH

Свята трійця точок контакту - ноги, руки та сідниці - були центром уваги створювачів велосипедів, байкфітерів та дизайнерів велосипедів протягом багатьох років. Велосипедисти страждають над вибором взуття та налаштуванням керма, однак комфорт при виборі велотрусів та їх памперсу зазвичай не приймається до уваги.

Щоб підкреслити важливість цього вибору, Shimano об'єднала дизайн своїх велотрусів Tenku з дизайном сідла PRO Stealth. Поєднавши разом усю лінійку велотрусів, Shimano також створила унікальний селектор бібів, щоб допомогти райдерам знайти ті, що їм ідеально підходять.


Tenku x Stealth

Шорти Shimano Tenku розроблені в точній відповідності до форми сідла Stealth від бренду PRO, що належить Shimano, завдяки лабораторним вимірам і ретельному тестуванню bikefitting.com і групі випробувачів.



Менеджер з продукції Shimano Джованна Домінікус: «Ми почали з сідла PRO Stealth, яке представляє собою сідло з коротким носом для швидкої і жорсткої їзди. Це пред'являє різні вимоги до памперсу, які не відразу кидаються в очі, але починають проявлятися в міру того, як ви перебуваєте в сідлі тривалий час, особливо протягом кількох днів поспіль. За рахунок точних вимог до розміру, форми і матеріалу сідла ми змогли створити набагато більш оптимізовані велотруси.

«Stealth призначене для більш агресивної їзди, воно більше нахиляє гонщика вперед, зміщує точки тиску і робить посадку гонщика більш аеродинамічним. Знаючи цю конструктивну характеристику, ми могли більш точно сформулювати набивання. Ми змінили форму памперсу і розробили нові матеріали з антибактеріальної стільниковою структурою з супермікроволокна, спеціально призначені для тривалих поїздок в більш швидкому темпі. Це краще відводить піт і навіть створює мікровентиляцію в шортах, де є анатомічний розріз сідла Stealth. Ми змогли підібрати форму сідла точно до памперсу, зменшивши натирання та створивши ідеальну посадку і чудовий одяг у багатьох відношеннях ».


Нільс Бун з Bikefitting.com: «На заключному етапі розробки цих унікальних бібів, проведені заміри bikefitting.com, показали, що шорти Tenku забезпечують більш високий рівень комфорту і менший загальний тиск в передній частині сідла, ніж традиційні біби. Це було підтверджено репрезентативною групою досвідчених велосипедистів, в лабораторних випробуваннях, а також під час польових випробувань в реальних умовах».


Селктор біб шортів

І не тільки в цьому елітному велоспорті вибір сідла та велотрусів є важливим. На початковому рівні неякісні біби і неправильний вибір сідла можуть зіпсувати поїздку для новачка. Щоб допомогти в цьому виборі, Shimano створила унікальний селектор біб шортів.


Даний селектор задає декілька простих запитать про типи їзди, рівень інтенсивності, перш ніж підібрати найбільш підходящі велотруси відповідно до стилю катання:

Легке катання - Націлені до розслабленої поїздки в середньому темпі? Біби з колекції Shimano початкового рівня можуть бути найкращим варіантом. Біби Kodama або Shimano для чоловіків і Mizuki або Mizuki ¾ для жінок ідеально підходять для щоденної їзди на велосипеді тривалістю до 3 годин як по дорогах, так і по бездоріжжю. Всі ці моделі поставляються з памперсом, який забезпечує відмінний комфорт і ефективну роботу під час їзди.

Катання середнього рівня - для виконання більш сміливих цілей, таких як їзда по бездоріжжю або більш швидкі і вимогливі поїздки, біби з асортименту Shimano середнього рівня можуть стати відмінним доповненням до загального комфорту. Велотруси Hikari, Nozomi і Evolve для чоловіків або Sumire для жінок виготовлені з швидковбираючих матеріалів і призначені для підтримки велосипедистів під час їх найдовших та найскладніших заїздів.

Катання на професійному рівні - професійна лінійка велошортів Shimano створена для підтримки кращих гонщиків в їх найінтенсивніших та швидких поїздках. Біби S-PHYRE Leggera, S-PHYRE Flash і Tenku для чоловіків і Flash Yuri для жінок мають помітні аеродинамічні переваги, що дозволяють зберігати холоднокровність, підвищувати швидкість і підтримувати м'язи для максимальної передачі потужності.

Джованна Домінікус: «Наше дослідження і досвід показують, як часто проблеми з сідлом або посадкою можуть впливати на задоволення від їзди, особливо у новачків. Ми вважаємо, що велосипедистам слід ретельно вибирати одяг в залежності від типу поїздки, тому що вибір правильної пари велошортів важливий не тільки для задоволення, а й для підвищення продуктивності.

«Незалежно від того, якому типу їзди ви віддаєте перевагу і наскільки просунуті ваші навички, завжди варто ретельно обирати велошорти, особливо коли ви починаєте збільшувати пробіг і більше часу проводите в сідлі».

Використовуйте селктор велошортів Shimano - shimano-bib-selector.web.app - щоб полегшити вибір.







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку