Новини

Shimano представляє новітню високосумісну екосистему групсетом Shimano Cues

Понад 100 років компоненти Shimano допомагають формувати та перетворювати щоденний досвід мільйонів райдерів по всьому світу. Ось чому Shimano раді представити наступний крок з випуском Shimano Cues: новітнім підходом до групи компонентів середнього рівня.


Повністю перероблений, Shimano Cues спрощує досвід вибору компонентів. Дякуючи потужній технології Linkglide, Shimano Cues пропонує більш плавне перемикання, більш міцні компоненти та стандартизує сумісність в широкому спектрі категорій.

Shimano Cues: простота.

Консолідуючи наші 9-, 10- та 11-швидкісні лінійки групсетів шляхом сумісності компонентів, що включають ролики заднього перемикача, зірки касети та ланцюги, Shimano Cues зменшує потребу для веломагазинів тримати великий асортимент товарів та спрощує сервіс велосипедів середнього рівня.

Це означає, що веломагазини тепер будуть завжди мати під рукою необхідні для вас компоненти.

Shimano Cues: універсальність.

Ми створили найбільш сумісний та універсальний групсет з існуючих, віддаляючись від сталого підходу передачі технологій від старших групсетів до молодших, щоб відповісти на потреби райдерів, які катають щодня.

Лінійка включає в себе уніфіковану відстань між зірками касети для 9-, 10- та 11-швидкісних трансмісій, тож компоненти можна переставляти в широкому спектрі потреб та стилів катання.

Shimano Cues: витривалість.

Будучи нашою найвитривалішою технологією, Shimano Linkglide подовжує життєвий цикл та надає досвід плавного перемикання механічним та електричним велосипедам.

Маючи більш високі та товсті зуби касети, система надає додаткові точки зчеплення, що усуває проблему зісковзування ланцюга та розподіляє обертальний момент, знижуючи ризик завчасного зносу через недбале перемикання райдерами-новачками.


Специфікація продукту:

Спрощена середня лінійка компонентів — об'єднання 9-, 10- та 11-швидкісних трансмісій в одну уніфіковану екосистему компонентів.

Створено з нуля — компоненти розроблені спеціально для щоденного використання заради покращення сумісності та універсальності в межах екосистеми.

Сумісність компонентів трансмісії — загальні для всіх компоненти спрощують вибір та роблять крос-сумісність запчастин нормою.

Універсальність Shimano Cues — обрані деталі можна використовувати між різними користувацькими сценаріями та велосипедами різних призначень, відкриваючі нові можливості для комбінацій компонентів.

Фокус на технології Linkglide — надає вам найвитривалішу трансмісію на ринку з покращеною плавністю перемикання.

Плавне та інтуїтивне перемикання — новий профіль зубів спрямовує ланцюг по касеті для плавного перемикання на будь-яку передачу вниз чи вгору навіть під навантаженням.

Подовжений строк життя компонентів — касети та ланцюги створені щоб витримувати щоденний знос на механічних та потужних електровелосипедах.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку