Новини

SHIMANO ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ КОЛЕКЦІЇ ЖІНОЧОГО ОДЯГУ ДЛЯ МТБ І ШОСЕ

Нова колекція Explorer від SHIMANO включає лінійки Sagami, Saiko, Hida і Sayama, що були спеціально розроблені для жінок. Баланс стилю, універсальності і довговічності за доступною ціною допомагає новачкам в повній мірі отримувати задоволення від катання.

Найкраще вже на старті

На ранніх етапах МТБ катання розваги повинні бути на першому місці, і цьому повністю відповідає естетика колекції Explorer. Джерсі Sagami і Saiko доступні в декількох кольорах і дизайнах, щоб надати образу індивідуальності. Ця стильна і спортивна колекція створена для того, щоб її володарка з самого початку відчувала себе комфортно і впевнено, душею і тілом. Це ідеальний одяг для початкового етапу їзди на велосипеді.

Отримуйте насолоду одразу

Універсальність колекції Explorer означає, що вам не потрібно мати все, щоб отримати максимум задоволення від поїздки. Тканини, властивості та технології покривають безліч погодних умов і особливостей трелів з максимальною ефективністю і мінімумом турбот.

Наприклад, джерсі Sagami - це дихаючий і швидковисихаючий одяг, що добре підходить для катання шосе/МТБ та забезпечує дивовижний комфорт при будь-якій поїздці.

Розширяй свою зону комфорту

У той час як комфорт і задоволення завжди будуть важливі, функціональність і довговічність колекції Explorer дійсно демонструють себе, щойно райдери починають відчувати себе на трейлах як вдома. Високоякісні тканини, міцна водовідштовхувальна пропитка (DWR) і міцна конструкція - важливі складові ДНК нашої колекції Explorer.

Жіноча колекція Road Performance

З продуктивністю і індивідуальністю приходить впевненість. Привітайтеся з оновленими лініями одягу SHIMANO Sumire і Mizuki.

Окрім нових лінійок MTB, SHIMANO оновила свій жіночий одяг для шосе захоплюючим дизайном в японському стилі, перевіреними тканинами і обов'язковим функціоналом за привабливою ціною. Привітайтеся з одягом, що набагато перевершує свій клас.

Жіночність колекції Road Performance від SHIMANO покликана вселяти впевненість в собі з моменту початку використання екіпіровки.

Завдяки оновленим лінійкам, SHIMANO розробила крутий і функціональний одяг для невпевнених новачків і досвідчених велосипедистів за дуже доступною ціною. Лінійки Sumire і Mizuki засновані на концепції, згідно з якою комфорт - це ключ до кращого початку і до отримання постійного задоволення.

Преміальне виконання вже на початковому рівні

У SHIMANO початковий рівень вже не такий простий. Тканини дихаючі і швидковисихаючі, забезпечують захист від ультрафіолету днем і мають здатність відображати світло вночі. В задніх кишенях достатньо місця, щоб вмістити все необхідне, щоб вони не звисали і не піднімались.

Поряд з функціональністю, стоїть зручний і приємний силует, що дозволяє жінкам насолоджуватися свободою їзди на велосипеді, а не відчувати себе обмеженими. Джерсі та шорти Mizuki анатомічно скроєні так, щоб відповідати жіночим формам, з ретельно продуманими особливостями, які зменшують дискомфорт, підвищують упевненість і обіцяють впевнений початок їзди на велосипеді

Спортивна лінійка для серйозних гонщиць.

Жінки, яким потрібен наступний рівень продуктивності для більш тривалих і агресивних поїздок, знайдуть його в нашій оновленій лінійці Sumire.

Щільна посадка, поліпшена аеродинаміка і більш технологічні комбінації тканин надають цій лінійці більш спортивний вигляд. Чудовий зовнішній вигляд і хороше враження йдуть пліч-о-пліч в лінійці Sumire. Елегантний дизайн, розкішна тканина і зручна посадка поєднуються з функціональністю і комфортом. Шорти Sumire Women's Performance 5 з памперсом забезпечують комфорт та амортизацію при їзді як в варіанті з лямками, так і без них. Доступний в чотирьох колірних рішеннях під існуючі джерсі, що дозволить створити закінчений образ.

Нові жіночі лінійки MTБ і шосе від Shimano будуть доступні в магазинах в сезоні 2021.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку