Новини

Shimano предаставляє версію гравійного взуття RX8 та RX6 Flint Hills Edition, створену під впливом культових пейзажів Канзасу.


Три яскраві версії віддають належне райдерам, які вирушають у подорож тривалістю весь день і ніч по пагорбам Флінт Хіллз кожного червня.


Надихаючись центром американської гревел-сцени, Shimano представляє лімітовану версію гравійного взуття RX8 та RX6 Flint Hills Edition, щоб відзначити ранки та пізні ночі, якими райдери сягають кордонів своїх можливостей в Канзасі кожного літа. Представляючи три колірні рішення, що заглиблюють атлетів в прерії, оповиті високою травою зі сходу до часу сильно пізніше заходу сонця, гравійні туфлі RX8 Twilight, RX6 Moonlight та RX6W Sunrise дарують фірмові гоночні та пригодницькі характеристики взуття Shimano з тривалим комфортом, що здатні подолати заїзд будь-якої складності. Відзначаючи культовий регіон та перетворювальні сили, що надихають райдерів кожен рік, Shimano також представляє традиційні японські вірші хайку з кожною моделлю взуття для кращого заглиблення у концепцію та бачення дизайну.


Гравійні туфлі RX8 Twilight

Вітаючи плавні пагорби та польові дороги Флінт Хіллз, гравійні туфлі RX8 Twilight створені для того, щоб розширювати межі та знаходити що приховує серце. Нові туфлі Twilight поєднують функціональність з ефективністю дуже популярної гоночної гревел-моделі RX8 з фіолетовим сяйвом, що спускається у нічних сутінках на високотравні прерії.


RX8 Twilight має дихаючу конструкцію з супер-жорсткою та ефективною карбоновою підошвою для найбільш потужних зусиль на велосипеді. Пофарбовані у мрійливий рожево-фіолетовий градієнт з силуетом пагорбів найбільшої гравійної гонки сезону та надаючи райдерам педаляжний перформанс з можливістю ходити, модель RX8 Twilight може стати вашим вседорожним вибором, який виділить вас із натовпу коли завгодно.

Храповик BOA Li2

Верх із синтетичної шкіри

Жорстка міжпідошва з карбонового композиту

Підошва зі стійкого до подряпин термополіуретану

Перероблений внутрішній простір

Яскравий чернильний принт з графікою

Вага: 268 грамів (42 розмір)

US-розміри: 38, 39, 40, 41-46 (крок у пів-розміра), 47, 48

Гравійні туфлі RX6 Moonlight

Вриваючись крізь захід сонця в ніч, гравійні туфлі Shimano RX6 Moonlight відзначають шлях, який райдери кожного червня проходять полями серед високих трав Канзасу. Демонструючи перехід від дня до ночі, коли над преріями нависає морок і темніють хмари, гравійні туфлі RX6 Moonlight привітно зустрічають пригоди попереду і велосипедистів, готових вирушити назустріч нічній темряві.


Щодо функцій RX6 Moonlight, Shimano приготували свою фірмову посадку та орієнтовані на перформанс дрібнички, які підходять для гревела, байкпакінгу та будь-яких пригод. Небесний дизайн туфель та мапа маршруту поєднуються з підошвою, посиленою карбоновим композитом, а також широко розставленими ґрунтозачепами для підтримки, коли ви їдете на велосипеді або йдете пішки, незалежно від типу поверхні. Готові для бруду, пилу та змішаного ґрунту Флінт Хіллз, туфлі RX6 Moonlight пропонують плавний та потужний педаляж разом з чудовим зчепленням, гідним вашої довіри.


Храповик BOA L6

Жорстка міжпідошва з карбонового композиту

Ширша підошва для кращої підтримки

Яскравий чернильний принт з графікою

Вага: 274 грами (42 розмір)

US-розміри: 40-50 з кроком 1 розмір

Гравійні туфлі RX6W Sunrise

Готові пройти горбистий ландшафт на сході дня, туфлі Shimano RX6W Sunrise беруть натхнення на сяючих полях ранкового Канзасу. Кожна миля і кожний поворот несуть нові можливості у Флінт Хіллз, а з перспективами, які несе новий день, гравійні туфлі RX6W Sunrise просто створені для пригод.



Розроблені спеціально з врахуванням будови жіночої ноги і природної, комфортної посадки, гравійні туфлі RX6W Sunrise несуть на собі привабливий рожево-бірюзовий принт з маршрутом гонки, що стартує з міста Емпорія. Взуття може похизуватись усіма ефективними функціями, які має інша гравійна унісекс-модель RX6. Багатогранні туфлі RX6W Sunrise поєднують жорсткість з можливістю ходити, щоб ви змогли подолати дорогу або трейл впевнено, не зважаючи на пригоди попереду.

Конструкція для жіночої ноги

Храповик BOA L6

Жорстка міжпідошва з карбонового композиту

Ширша підошва для кращої підтримки

Яскравий чернильний принт з графікою

Вага: 274 грами (42 розмір)

US-розміри: 36-44 з кроком 1 розмір






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку