Новини

SHIMANO ПОНОВЛЮЄ ДОМОВЛЕНОСТІ З UNIPUBLIC ЗАДЛЯ НЕЙТРАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ НА ВУЕЛЬТІ ТА ІНШИХ ПЕРЕГОНАХ ІСПАНІЇ ДО 2024 РОКУ

Починаючи з 2001 року, Shimano і Unipublic офіційно працюють разом понад 20 років, щоб підтримувати роботу команд і гонщиків на професійних велоперегонах.

Відповідно до недавніх угод з організаторами Тур де Франс і Джиро д'Італія, сьогоднішнє оновлення дає змогу Shimano надалі надавати офіційні технічні послуги гонщикам на всіх Гранд турах, багатьох одноденних гонках і етапах Світового туру, а також на Олімпійських іграх і чемпіонатах світу. Це означає, що кращі в світі велосипедисти зможуть зосередити свої зусилля на продуктивності, в той час як Shimano гарантує, що вони можуть безпечно й успішно брати участь в перегонах, навіть незважаючи на технічні проблеми.


Команда професіоналів нейтральної технічної підтримки з недавно створеного офісу Shimano Iberia буде підтримувати гонщиків, що беруть участь в престижних гонках, організованих Unipublic, таких як La Vuelta або її жіночий аналог CERATIZIT Challenge. Це також буде відбуватися на інших важливих заходах календаря Іспанії, з якими співпрацює Unipublic, таких як Вуельта Каталонії або Тур Країни Басків.

Директор La Vuelta Хав'єр Гильєн підкреслив важливість цієї угоди для Unipublic. «Різні елементи та складові гранд туру повинні працювати як годинник, і технічна допомога гонщикам, без сумніву, є одним з цих ключових елементів. Для нас дуже важливо отримувати вигоду з професіоналізму та досвіду такої компанії, як Shimano, з якою ми більше 20 років бездоганно працюємо на перегонах вищого рівня, таких як Вуельта або жіноча гонка CERATIZIT Challenge».


Едуардо Рольдан, генеральний директор Shimano Iberia, заявив: «Для нас велике задоволення мати можливість продовжити цей проект разом з Unipublic і розвинути цю захоплюючу співпрацю на таких престижних змааннях, як Вуельта. Це також дозволяє нам продовжувати продемонструвати нашу повну відданість велоспорту, як з командами, так і з гонщиками, успіхи яких ми спостерігали протягом останніх 21 років. І, нарешті, ми не можемо і не хочемо забувати про фанатів, які роблять цей вид спорту унікальним і яким ми хочемо дарувати гострі відчуття етап за етапом ".

Shimano Iberia почала свій тур 2021 року трохи більше двох тижнів тому в Ла-Вольті з оновленим парком синіх автомобілів Shimano (шість

автомобілів, два мотоцикли та мобільна майстерня) і усіма матеріалами, які вони використовують для забезпечення сервісу, включаючи 30 нейтральних (Shimano - брендовані) велосипедів з дроперами для регулювання сидіння по висоті і 40 комплектів коліс Dura-Ace для використання, як на дискових гальмах, так і з обідними.


Цього тижнія в суботу 10 квітня ви зможете спостерігати за роботою команди Shimano Iberia на Турі Країни Басків, підтримуючи гонщиків всіх команд, що змагаються.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку