Новини

СІДЛА PRO НАДАЮТЬ КОМАНДІ DSM ПОТУЖНУ ОСНОВУ 2021 РОКУ

PRO буде підтримувати команду DSM (раніше Team Sunweb) в їх зусиллях по боротьбі за перемогу на World Tour в 2021 році і в наступний період. В рамках партнерства PRO надає сідла для однієї з найбільш захоплюючих команд професійного пелотону, надаючи чоловікам та жінкам з Team DSM, а також гонщикам з команди розробників комфорт та ідельну посадку для їх унікальної анатомії і стилю їзди.

Спираючись на дані провідних наукових досліджень в цій галузі, PRO розробила ряд шосейних сідел, які ідеально підходять кожному гонщику. Від спортсменів світового класу Team DSM до зосереджених любителів і звичайних райдерів - кожен знайде те сідло, що підходить для будь-якого стилю катання і тіла. Відгуки, отримані від елітних велосипедистів Team DSM, використовувалися дизайнерами та інженерами PRO, щоб постійно вводити нововведення і покращувати сідла PRO. Таким чином, це партнерство на вищому рівні спорту приносить пряму користь усім велосипедистам.

Незважаючи на те, що у них є доступ до повного асортименту сідел PRO, гонщики Team DSM зазвичай вибирають з сідел серії Performance версій Falcon, Turnix і Griffon, а також моделей Stealth Carbon і Stealth Superlight. Кожне з них доступне в різній ширині та оптимізоване для різних положень на велосипеді.

  • Сідло Falcon Performance від PRO дозволяє таким гонщикам, як Каспер Педерсен, Ніклас Меркл і Тімен Аренсман, нахиляти таз вперед, щоб зберігати стійке і агресивне аеродинамічне положення на байку.
  • Сідло PRO Turnix Performance використовується гонщиками, коли підтримка горизонтального вигину допомагає їм покращити стабільність тазу в їх гоночній позиції. Це сідло використовується такими гонщиками, як Корін Рівера, Нікіас Арндт і Асбьyoрн Краг Андерсен. Воно випускається або з анатомічним вирізом, або в традиційній версії — без нього.
  • Сідло PRO Griffon Performance розроблено для підвищення комфорту і стійкості під час більш вертикального положення тіла, наприклад, при тривалих підйомах. Такі райдери, як Ніколас Роше, Марко Бреннер і Чад Хага, використовують це сідло для оптимізації сил при підйомах, оскільки воно дозволяє райдерам більше переміщатися на сідлі, але при цьому зберігати комфорт незалежно від того, де вони сидять.
  • Останнє сідло PRO для Team DSM - це Stealth Carbon з коротким носом і широким анатомічним поглибленням для гонщиків, які люблять викладатись на максимальну потужність в агресивній гоночній позиції з оптимальною підтримкою тазу. Це сідло використовують спринтери, такі як Сис Бол, Нільс Екхофф і Альберто Дайнезе.

«Ми дуже раді продовжити співпрацю з PRO», - сказала комерційний менеджер Team DSM — Джент Ріджпстра. «У нас прекрасні робочі відносини з їх командою розробників, і ми раді бачити, як наші відгуки продукцію враховувалися протягом багатьох років при розробці сідел PRO, що ми використовуємо в цьому році. Ми впевнені, що поєднання продуктивності, комфорту і посадки від PRO дасть Team DSM конкурентну перевагу, особливо в умовах підвищеної втоми в кінці сезону».

«Крім того, що ми неймовірно пишаємося тим, що гонщики Team DSM знаходять час, щоб зрозуміти наші технології і вибрати свої сідла в залежності від їх характеристик, ми також дуже раді бачити, що наші продукти демонструють високий рівень», - говорить Алекса Каннінгем , менеджер з маркетингу PRO. «PRO з 1989 року поставляє продукцію світового класу командам, які перебувають на вершині цього виду спорту, і ми з нетерпінням чекаємо можливості побачити наші сідла в дії на велосипедах таких гонщиків, як Ромен Бардет, Тьеш Бенут, Корін Рівера і Ліана Ліпперт».

«У міжсезоння в Team DSM відбулося багато змін, - продовжив Каннінгем. «Команда змінила титульних спонсорів і перейшла на байки SCOTT. Можливість залишатися одним з постійних партнерів команди в цей захоплюючий період демонструє прихильність PRO до побудови тривалих і продуктивних відносин. PRO може отримувати надійні відгуки, а також постійно розвивати і покращувати продукти ».

«Так як велосезон 2021 року щойно почався, ми дуже раді бачити Team DSM в дії і бачити, як їх гонщики виступають на сідлах PRO», - ljlfd Каннінгем.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку