Новини

Сідла PRO для всесвітньо відомої велосипедної команди Sunweb у новому сезоні

КОМАНДА SUNWEB ОБРАЛА СІДЛА ВІД PRO ДЛЯ СЕЗОНУ 2019

Сідла від PRO для зірок німецької велосипедної команди, виступаючої на світових першостях під егідою UCI. Команда Sunweb, в яку входять такі велогонщики як Вілко Келдердман, Никиас Арндт, Том Думолін, Майкл Метьюс, Леннард Камна и Корин Ривера, буде досягати успіху в 2019 році на нових гоночних сідлах від бренду PRO.

C:\Users\bhi\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\CORVOS_00030451-010.jpg

Разом з новими сідлами Pro рівня elite команда Sunweb відчує переваги керма, виносу та силіконової обмотки серії PRO VIBE в новому сезоні.
Поза змаганнями команда Sunweb буде мати змогу тренуватися з підседельними сумками від PRO, щоб бути готовими до пригод на дорозі.

Команда Sunweb обере оптимальні сідла PRO для своїх гонщиків після комплексного вимірювання тіла, біометричного тестування і процесу підбору посадки. Також PRO пропонує оптимізацію аеродинаміки за допомогою моделей STEALTH чи AEROFUEL або FALCON, TURNIX і GRIFFON, які можуть приймати різні кути нахилу для гнучкості спортсмена.

Команда Sunweb буде їздити на велосипедах Cervelo R5, які укомплектовані такими компонентами PRO, як справжній витвір мистецтва - карбоновий руль VIBE AERO SUPERLIGHT, який є найлегшим кермом (209 г) на ринку з повною інтеграцією всіх кабелів, з аеродинамічним профілем і волокнами Innegra, які посилюють найбільш уразливі під час падіння місця керма.

Денис Шмитц, бренд менеджер PRO: "Ми маємо міцні стосунки з командою Sunweb і ми знову раді співпраці з командою. Це не тільки можливість показати себе на змаганнях світового масштабу, команада Sunweb стане важливою частиною процесу дослідження і удосконалення продукту. Разом з експертами і гонщиками команди ми будемо досліджувати як максимізувати комфорт, швидкість і силу для покращення результатів спортсменів, які обирають компоненти PRO."

Іван Спекенбринк, CEO команди Sunweb: "Ми у захваті, що PRO повернулися в команду Sunweb. Продукти PRO мають зразкову репутацію, що може бути вирішальним фактором успіху на протязі довгого і витривалого сезону велоперегонів. Ця співпраця не тільки забезпечує гонщиків кращими професійними компонентами від бренду PRO, відтепер команда має можливість зробити свій безпосередній внесок у майбутні технологічні здобутки, до чого наша команда завжди прагне і що відповідає нашій ідеології "Продовжуй приймати виклики"."





...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку