Новини

Сідла NET – кольоровий спалах з технічними нововведеннями.

Cідла NET призначені для міської спільноти і на 100% виготовляються без застосування будь-якого клею або інших токсичних матеріалів. Усі деталі з'єднуються, як Legos - окремі його частини збираються в сідло за п'ять хвилин, а поверхня друкується цифровим способом, а не трафаретним друком.



Сідла водонепроникні. Матеріали, що використані при виготовленні сідла, можуть бути на 100 відсотків перероблені і не пахнуть хімікаліями. Під сіткою є піна EVA, але до неї додали природного аромату лаванди. За словами Selle Italia, аромат тримається дуже довго. Навіть якщо ви миєте сідло кілька разів у посудомийній машині, з якою сідло легко впорається.



Сідло зроблено з полімеру сітчастої структури, яка адаптується під сідничні кістки велосипедиста і різні стилі їзди. Набиванням служить пінний матеріал, який забезпечує хорошу амортизацію завдяки високій еластичності. Сітка дозволяє проникати повітрю, тим самим створюючи вентиляцію. Високоміцні волокна сітки більш стійкі до механічних пошкоджень і UF-випромінювання, ніж традиційні покриття сідел.



На сідлі Net буде зручно більшості велосипедистів, як чоловікам, так і дівчатам. Підійде для їзди на міських, гірських або дорожніх байках. Передбачає їзду як в простому одязі, так і спеціальних велотрусах. Selle Italia Net - комфортне міцне сідло з цікавим дизайном, яке безсумнівно варто спробувати, підкресливши свій стиль.



Зручне сучасне сідло за приємною ціною.
Запитуйте в веломагазинах вашого міста.

Код на складі:

3503002 - Jeans
3503003 - Flower
3503004 - Canvas
3503005 -
Comic












...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку