Новини

РОЗПАЛИ СВОЮ ПРИСТРАСТЬ РАЗОМ З НОВОЮ ЛІНІЙКОЮ S-PHYRE ВЕСНА/ЛІТО ВІД SHIMANO

Робимо найкраще ще кращим

Вимоги вибагливих гонщиків їхати швидше, далі, ефективніше і комфортніше лежать в основі нашої лінійки. S-PHYRE - це прояв прихильності SHIMANO до науки в пошуках неперевершених вражень від їзди на велосипеді. Одяг поєднує в собі чистий японський досвід їзди на велосипеді з неперевершеним італійським виробництвом.

Колекція Весна / Літо 2021 включає в себе абсолютно нову лінійку S-PHYRE Leggera з джерсі в синьому і червоних кольорах, та темно-синіх та сірих бібах. Джерсі й велотруси S-PHYRE Flash 2020 року збережуться в лінійці, а також шкарпетки S-PHYRE, нижня білизна з короткими рукавами і без рукавів.

Це комплект нового покоління, що включає в себе всі нові предмети. Оновлення попередніх колекцій пропонує елітні елементи гардеробу, які ідеально поєднуються один з одним або використовуються окремо.

Чарівна посадка - ніщо інше не зрівняється з S-PHYRE


В основі кожного предмета S-PHYRE закладена бездоганна посадка. Роки досліджень, випробувань в аеродинамічній трубі і зворотного зв'язку від вас об'єдналися, щоб удосконалити перетворення звичайної нитки в комфортний одяг найвищого рівня.



S-PHYRE забезпечує анатомічну і аеродинамічну посадку для гонок з увагою до кожної деталі. Комфорт досягається не тільки за рахунок точного крою або акуратних плоских швів, а й за рахунок чудової повітропроникності в жарку погоду, надійності в збереженні форми, кишень на місці, а також відчуття невагомості, завдяки якому одяг стає майже другим шаром шкіри.


Комфорт також пов'язаний з усвідомленням того, що ваш комплект одягу ніколи вас не стримує. Фактично, в'язаний компресійний матеріал велотрусів Leggera навіть підвищує продуктивність за рахунок зниження м'язової втоми. Верхня частина одягу включає плоскі лямки, вирізані лазером спереду,і спинку, що добре дихає. Велотруси органічно поєднуються з джерсі Leggera і дозволяють повністю виключити дискомфорт, щоб зосередитись на дорозі.


Нове покоління памперсу S-PHYRE має чотиришарову конструкцію і використовує техніку «скайвінга» для обрізки піни і усунення будь-якого відчуття крою. Зовнішня поверхня сохне на 60% швидше, ніж матеріали що використовувались раніше. Внутрішні шари використовують перфорований пінопласт з відкритими порами для чудового управління вологою і високощільний пінопласт для надзвичайної підтримки і розподілу навантаження.


Мінімальна кількість швів забезпечує ультра зручну посадку, а компресійні матеріали покращують кровообіг і знижують втому. Ця пара велотрусів відводить піт з верхньої частини спини і ідеально поєднується з джерсі S-PHYRE, створюючи дихаючий і легкий комплект одягу, що поліпшує вашу їзду. З їх анатомічної посадкою, оптимізованим розташуванням тканини, швидким і незмінно гладким силуетом, ці велотруси можуть бути найтехнологічнішими з тих, що ви коли-небудь носили.

Там, де співвідношення потужності і ваги має вирішальне значення, джерсі Leggera - ваш союзник і ворог ваших конкурентів. Джерсі, з гладким і швидким силуетом, подовженими компресійними рукавами, кишенями без провисань, силіконовими зачепами і засобами для видимості при слабкому освітленні, працює, коли ви вкладаєте роботу і вати. Його завдання - долати вітер, згладжувати вашу фігуру і підвищувати ефективність вашої роботи за допомогою тканих і трикотажних матеріалів без складок. І з цим джерсі справляється на відмінно.



Сучасна майстерність - ніщо не виготовляється так, як S-PHYRE


S-PHYRE - це шедевр співпраці, створений на основі абсолютного партнерства пристрасті і технологій. Команда SHIMANO вивчає всю земну кулю, щоб вибрати найкращі тканини, найталановитіших майстрів і передове устаткування, необхідне для додання комфорту і функціональності до кожної панелі, карману і шву.

Від ретельно продуманих діагональних сіток до точного змісту еластану і комфортних мікроволокон - серія S-PHYRE не залишає шансів нікому, коли справа доходить до створення кращих предметів комплекту.



Скажіть "так" приголомшливому виконанню

Не зупиняйтеся тільки на джерсі і велотрусах, нова лінійка S-PHYRE розширюється до найдрібніших деталей: бахіли, утеплювачі для пальців ніг, нижня білизна та шкарпетки та рукавички, що мають світловідбиваючі петлі, логотипи і шви, щоб додати безпеки та стилю.

Це все найбільш сучасний, ефективний та технічний одяг від компанії Shimano, що призначений забезпечувати комфорт з голови до ніг.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку