Новини

PRO ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВЕ АЕРОДИНАМІЧНЕ КЕРМО VIBE

Випуск нових рулів Vibe Evo від PRO піднімає стиль, аеродинамічну оптимізацію і ергономічний комфорт на новий рівень завдяки вбудованому виносу, інтеграції тросів і кабелів, ручкам у верхній частині, які плавно переходять в дуали, і все це загорнуто в акуратну карбонову оболонку.

Кермо - це центр управління велосипедом, якому гонщики приділяють найбільше уваги, і, як частина передньої частини, кермо також має бути аеродинамічним. Тому, коли ви обираєте як оновити свій байк, гоночний комфорт і поліпшені аеродинамічні характеристики, керма більш ніж гідні вашої уваги.

Виходячи з цих міркувань, нові рулі PRO Vibe Evo оснащені функціями, здатними викликати ентузіазм навіть в самих великих любителів велосипедних деталей. Відправною точкою була розробка рулів відповідно до концепції, що забезпечує найкращі враження від спортивних велосипедів. Їх футуристичний вигляд - з виносом, що переходить в широку верхню частину, згинається по бокам і йде вниз до компактних дропів, натякаючи на їх чудовий функціонал.

Вони можуть похвалитися легкою, але міцною вуглецевою конструкцією T700 вагою 390 г, з п'ятьма зручними варіантами хвату (зверху, у положенні для перегонів, кутовому зчепленні, на дуалах та на дропах).

Вхідні і вихідні отвори на кермі дозволяють тросам і рубашкам перемикачей проходити чисто і акуратно через внутрішню частину керма і назовні через винос керма. Це означає, що передня частина велосипеда може бути гладкою і без кабелів.

Дропи можна огорнути обмоткою або використовувати спеціально розроблену ергономічну ручку PRO (PRGP0087), яка забезпечує відмінний контроль в будь-яких погодних умовах. Її текстурована поверхня, виготовлена з високоякісної гуми, забезпечує комфорт і надійне зчеплення навіть під проливним дощем. Змінні ручки на верхніх частинах керма Vibe Evo виключають необхідність обгортання верхніх частин, а це означає, що одного комплекту обмотки досить для обгортання обох дропів.

Завершує безшовну інтеграцію точка переднього кріплення для велосипедного комп'ютера. Дві накидні гайки розташовані на нижньому боці керма / виносі, забезпечують точку кріплення для велокомп'ютера (або інших сумок і аксесуарів) для інтеграції в аеродинамічний дизайн керма.

Марк Кіккерт, керівник групи розробки продуктів PRO: «Ми розглядали кокпіт як цілісну систему, а не тільки кермо і винос керма. Ми взяли до уваги розташування важелів гальм / перемикання передач і те, як форма керма може забезпечити більш плавний перехід для більшого комфорту.

«Є ергономічні елементи для комфортної їзди протягом всього дня, аеродинамічні характеристики з чудовою формою і положення для утримання аеродинамічної форми під час перегонів на байку. Крім того, що воно є цілісною конструкцією, кермо досить жорстке, щоб витримувати всі навантаження при спринтах. Це означає, що кермо може підійти безлічі різних райдерів.

«Нарешті, інтеграція верхніх рукояток - це унікальний спосіб забезпечити комфорт і контроль, одночасно зберігаючи аеродинамічний профіль і знижуючи загальну вагу системи в порівнянні з використанням звичайної обмотки керма.

«З новим Vibe Evo ми вступаємо в нову еру інтегрованих рулів, які PRO пропонує вже більше 15 років».

Кермо має +/- 2 градуси регулювання кута нахилу виноса під шток 1/8. Монтаж 1 1/4 рульових трубок можливий із зняттям прокладки. Кермо буває шириною 38, 40 та 42 см із довжиною виноса 105, 115 та 125 мм.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку