Новини

PRO ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ СІДЛА ДЛЯ ЕНДУРО ТА Е-МТБ

PRO ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІ СІДЛА ДЛЯ ЕНДУРО ТА Е-МТБ

Нові сідла PRO для покращеного комфорту та ефективності



Представлені сідла нового покоління PRO: PRO MSN Enduro (ліворуч) та MSU E-MTB (праворуч).

Нові сідла PRO для ендуро та Е-МТБ у відповідності до нового стандарту найменування, нададуть велосипедистам можливість посилити власну продуктивність з комфортом і ефективністю.

Маючи низьку вагу та впевненний вигляд, ці нові сідла пропонують нове дизайнерське віяння та новий всеохоплюючий стандарт найменнування, який зробить легшою ідентифікацію сідел для велосипедистів, власників веломагазинів та дилерів.

Складаючись з акроніму з трьох літер та двох цифр, новий стандарт найменування PRO вказує на належність сідла до певної дисципліни, довжину та позицію тіла, якій воно сприяє, включаючи базу, рейки та матеріал набивки, що в ньому використовується.

Сідло PRO MSN 1.3 Enduro

Розроблене разом з товариством МТБ-райдерів PRO, сідло PRO MSN 1.3 Enduro створено спеціально для гірських велосипедів. Це коротке сідло для полегшення нейтральної посадки на велосипеді. Воно складається з посиленої карбоном основи, рейок з неїржавіючої сталі та тривкої поліуретанової набивки. Сідло PRO MSN 1.3 Enduro, як вказано в назві, ідеальне для ендуро та технічного трейлового катання, дякуючи нейтральній посадці, до якої воно наближає, а також короткій довжині. Нейтральна посадка, якщо порівняти модель з іншими сідлами PRO для агресивної, зміщеної вперед або вертикальної посадки, дозволяє гірським велосипедистам комфортно здійматись вгору сидячи. Це досягається балансуванням розподілу ваги по площині сідла.

Коротка довжина сприяє тому, щоб сідло PRO MSN 1.3 Enduro не чіпляло шорти райдера під час спусків.

Додатково функціональність покращується міцною конструкцією та стійкою до стирання поліуретановою оббивкою і поліуретановою набивкою. Широкий анатомічний виріз допомагає знизити тиск в області проміжності, а дренажний отвір дозволить воді не збиратись всередині цього вирізу в дощову погоду.

Сідло PRO MSU 1.3 E-MTB

Сідло PRO MSU 1.3 E-MTB створено для сучасних довгоходних електричних ендуро та трейл-байків. Воно полегшує вертикальну посадку верхи, на що вказує літера U в акронімі MSU. Сідло було ретельно випробувано райдерами PRO MTB Community.

Як і PRO MSN 1.3 Enduro, в нього також коротка довжина, посилена карбоном основа, рейки з неїржавіючої сталі та стійка до стирання поліуретанова оббивка на PU-подушках.

Різниця між ними полягає в позиції тіла райдера, яке сідло запроваджує: оскільки райдери Е-МТБ та довгоходних електро-ендуро витрачають більше часу педалюючи сидячи, модель PRO MSU 1.3 E-MTB оптимізована для більш вертикальної позиції.

Це не тільки впливає на форму сідла, а й на розташування та щільність набивки. Сідло PRO MSU 1.3 E-MTB так само має анатомічний виріз посередині з дренажним портом, що запобігає скупченню води.

Всі сідла PRO пропонуються з 30-денною гарантією повернення коштів і як на всі інші продукти марки, на нові сідла PRO діє обмежена пожиттєва гарантія, основана на 10-річному життєвому циклі продукту.

Характеристики



Сідло PRO MSN 1.3 Enduro

Ширина: 142 та 152 мм

Вага: від 255 г

Основа посилена карбоном

Рейки: неїржавіюча сталь

Набивка: PU

Оббивка: PU




Сідло PRO MSU 1.3 E-MTB

Ширина: 142 та 152 мм

Вага: від 272 г

Основа посилена карбоном

Рейки: неїржавіюча сталь

Набивка: PU

Оббивка: PU






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку