Новини

Знайомтеся, Sterzo Smart. Електронна керуюча підставка від Elite

Sterzo Smart

Електронна керуюча підставка Sterzo Smart - одна з найцікавіших новинок для тренувань в приміщенні цьогоріч. За допомогою Sterzo Smart ви можете виміряти кут повороту керма при його переміщенні вліво і вправо.

Таким чином, ви будете кататися на своєму велосипеді в приміщенні так, як якщо б ви дійсно були в дорозі.

Виключно на Zwift

У партнерстві з Zwift ми випустили Sterzo Smart виключно для користувачів спільноти Zwift. Щоб використовувати Sterzo Smart, вам просто потрібно поставити велосипед на рульову пластину і підключити пристрій до Zwift! При сполученні з програмним забезпеченням через Bluetooth Sterzo Smart підключається до Zwift, щоб ви могли управляти своїм аватаром на екрані, обганяти інших велосипедистів і та сидіти в них на колесі заради своєї вигоди.


Ви готові повністю зануритися в атмосферу катання на своєму тренажері?

Як це працює

Sterzo Smart з зареєстрованим дизайном включає в себе поворотний шарнір, що дозволяє легко встановити переднє колесо велосипеда і повернути його у вихідне положення. Встановіть переднє колесо велосипеда на Sterzo Smart. Переконайтеся, що ви розмістили рульову пластину під переднім колесом вперед стороною, що менше загострена. Стан пристрою можна побачити за допомогою світлодіодних індикаторів повідомлень. Індикатори повинні бути видні спереду зліва на підставці.

Sterzo Smart забезпечує максимальну свободу руху колеса вліво і вправо, кут повороту до 34 ° з кожного боку.

Керуюча підставка Elite також оснащена практичними протиковзаючими гумовими ніжками, які забезпечують ще більшу стійкість під час їзди, а також захищають контактні поверхні від будь-яких потенційних подряпин і потертостей.

Пристрій вміщує покришки шириною до 56 мм.

Sterzo Smart створює гіперреалістичні і захоплюючі заняття на велосипеді в приміщенні, відправляючи інформацію про рух переднього колеса в Zwift по бездротовій мережі через Bluetooth.

Переміщайте переднє колесо назад і вперед, щоб активувати Sterzo Smart. Потім клацніть новий віджет «Аксесуари» на екрані сполучення Zwift, щоб підключити його до ваших звичних пристроїв.

Шукайте піктограму "Керування включено" внизу праворуч, поки ви використовуєте Zwift, щоб побачити, які треки доступні в режимі керування.

Хоча Sterzo Smart має підтримку ANT, але Zwift – ні.

Sterzo

STERZO, керуюча підставка Elite - одне з найцікавіших доповнень до тренувань в приміщенні, так як дозволяє управляти кермом так, як якщо б ви дійсно були в дорозі.

Встановивши переднє колесо на неї, насолоджуйтесь найбільш реалістичною поїздкою на домашньому тренажері в приміщенні.

Обертальний блок було розроблено для забезпечення максимальної стійкості велосипеда, а також для забезпечення максимальної свободи переміщення колеса вліво і вправо, з поворотом до 34° з кожного боку. Обертальний шарнір оснащений практичною системою автоматичного повернення, що дозволяє легко повернути кермо в початкове положення.

Останнім часом світ тренувань в приміщенні переповнений новими та інноваційними інструментами і можливостями, які роблять домашні тренування на велосипеді ще більш захоплюючими і цікавими. Серед них рульове управління, безсумнівно, є однією з гарячих тем цього року.

Ось чому STERZO - одне з найцікавіших нововведень для вашої екосистеми тренувань в приміщенні. Особливо, якщо врахувати, що крім полегшення руху керма, цей блок управління дозволяє вам скористатися постійно розвиваються опціями рульового управління, пропонованими вашим улюбленим програмним забезпеченням для тренувань. Якщо вони реалізовані в ньому, функції рульового управління можуть дозволити користувачам управляти своїм аватаром на екрані, змінювати напрямок і обганяти інші велосипеди, просто прикріпивши свій телефон до керма. Телефон буде відслідковувати рух керма на STERZO через додатковий додаток і відразу ж відправляти дані в обрану вами програму.

Запитуйте Sterzo Smart та Sterzo в велосипедних магазинах в Україні!






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку