Новини

ПОКРАЩЕНЕ ВЗУТТЯ SHIMANO GRAVITY З ВИКОРИСТАННЯМ НОВОГО ГУМОВОГО КОМПАУНДУ ULTREAD

Нові моделі GR903 з покращеним зчепленням з дорогою, а також нові моделі All-Mountain (AM903 та AM503) та Touring (ET7 та MT502)
Неважливо, чи ви починаете спуск з гори або знову сходите на неї, дивуючись, як ви це зробили — ваше взуття відіграє величезну роль у цьому процесі. Це може бути передача вашої потужності на педалі або зчеплення з дорогою, або просто забезпечення безпеки та підтримки ніг та кісточок. У будь-якому випадку вибір взуття може мати величезний вплив на час заїзду, його швидкість та задоволення від нього. І з урахуванням цього, нові моделі Gravity та All-Mountain, що надходять від Shimano цієї осені, оснащені функціями, які допоможуть вам кататись швидко та з задоволенням.


GR series


Серія GR або Gravity - це взуття Shimano з плоскою підошвою для швидкісного спуску та ендуро для райдерів, які віддають перевагу свободі від педалей, коли їм це необхідно.

Серія GR поставляється з новою плоскою підошвою та новим запатентованим компаундом Shimano «ULTREAD» та малюнком підошви для покращеного зчеплення з педаллю.


Протектор, або рифлений малюнок на підошві взуття, відповідає шипам та формі платформи плоских педалей Shimano, забезпечуючи чудове зчеплення та дозволяючи шипам закріплюватись у підошві, не жертвуючи зносостійкістю. Підошва також має особливий малюнок носку та п'яти для покращення відчуттів при ходьбі.


GR9 поставляється з посиленою синтетичною шкірою із вставками з дихаючої сітки, захистом щиколотки та п'яти, а також шнурком. GR9 випускається в чоловічих розмірах 38-48, у чорному або димчасто-білому/чорному кольорах. Вага: 385 р.

Серія GR спеціально розроблена для роботи із новими педалями Shimano DEORE XT (PD-M8141), SAINT (PD-M829) або несерійними (PD-GR400) педалями.GR5 завершує лінійку Shimano Gravity, яка була успадкована від попередніх років.


AM series


Серія AM або All-Mountain — це взуття Shimano SPD для катання на спуску та ендуро для райдерів, які віддають перевагу більш міцному з'єднанню з педалями. Покращена версія AM903 оснащена язиком для захисту від пилу, який прикриває зручну систему швидкого шнурування, ширшою застібкою для більш безпечного прискорення, а також нове відформування щоб охопити більш широкий діапазон форм стопи. Контактна зона підошви оптимізована для педалей Shimano PD-M821 з розширеним каналом педалі для стабільності, коли вони не застібнуті, а також модель оснащена малюнком носка і п'яти для покращення зчеплення.

Від попередньої версії залишилися асиметрично піднятий м'який комір на щиколотці, підошва з боків і формований підносок для додаткового захисту, а також водонепроникне покриття на зовнішній стороні та внутрішній матеріал, що швидко сохне.

AM9 доступні в чорному кольорі із золотими літерами або темно-синім із пурпуровим вицвітанням і фіолетовими літерами в розмірах від 38 до 48. Вага: 415 г.

Також у категорію SPD входить AM503 з дизайном, що нагадує взуття для скейтбордингу, та має систему швидкого шнурування, але не має язичка, як у AM9.

Взуття випускається у розмірах від 38 до 48 у чорному чи оливковому кольорі для чоловічої версії або розмірах 36-44 у блакитному кольорі для жіночої версії. Чоловіча модель AM503 важить 440 г, жіноча AM503 – 416 г.


ТУРИНГОВА СЕРІЯ

Хоча взуття Touring – це світ, далекий від гравіті та гонок All-Mountain, проте вони мають деякі спільні риси. ЕТ7, нове взуття в серії Touring, використовує плоску підошву для плоских педалей та може бути корисним доповненням гардеробу там, де однакова кількість як піших, так і велосипедних прогулянок.

Нове ET7 розроблене для любителів електровелосипедів та оснащений водонепроникною функцією Splashshield на носку, язику та по бокам, пропонуючи відмінний баланс між водонепроникністю, повітропроникністю та функціональною посадкою. Цю посадку можна налаштувати за допомогою нового застібки L6 BOA і шнурка для мікрокорекції.

Враховуючи різний стиль їзди райдерів електровелосипедів, ET7 має жорстке «лезо для передачі потужності» в міжпідошві для захисту ахілового сухожилля від прогину взуття та передачі більшої потужності на педаль. Як і GR9, підошва ET7 також має точки зчеплення в ділянці носка та п'яти для піших прогулянок, а також малюнок підошви на 360 градусів для відмінного зчеплення з педалями.

ET7 доступні у чорному або синього кольорі для чоловікв, або у сливовому кольорі для жінок .

В іншій категорії в категорії Touring знаходиться модель MT502, яка має верх із посиленої сітки із захистом носка, а також шнурки та ремінець для додаткової підтримки стопи. Підошва має пластину, армовану скловолокном, для оптимальної жорсткості та область міжпідошви з піни EVA для ефективності педалювання та комфорту при ходьбі.

MT502 доступна у версіях для чоловіків (чорний, темно-синій) або для жінок (сірий).






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку