Новини

Покращіть своє катання за допомогою Elite Rizer

Основні функції: Підйом +20%, Спуск -10%, Вбудоване керування

Покращіть своє катання за допомогою нового Elite Rizer, симулятору керування від Elite.

Останнє доповнення до екосистеми Elite для катання у приміщенні буде піднімати та опускати ваш велосипед, забезпечуючи підйоми та спади в режимі реального часу, коли ви їдете підйоми під час тренувань.

Завдяки захоплюючим змінам градієнту тренажер Elite надасть вам відчуття, ніби ви справді каталися на свіжому повітрі, просто підключившись до віртуальних тренувань.

Завдяки міцному та сучасному апаратному дизайну, Rizer забезпечить справжні відчуття нахилу до 20% та зниження до -10%.

Для більш сфокусованих та реалістичних поїздок симулятор градієнта Elite оснащений інноваційною системою рульового управління, яка покликана покращити відчуття керма, коли ви піднімаєтеся вгору, і допоможе вам опрацювати кожен м'яз, як якщо б ви каталися на відкритому повітрі.

Що може Elite Rizer ?

Симулятор нахилу Elite може змусити вас відчути всю силу на ваших улюблених вершинах та допоможе вам правильно прикладати зусилля під час наступного підйому, коли ви їдете на велосипеді в приміщенні. Але є ще дещо.

Rizer оснащений запатентованою апаратною технологією з функцією рульового управління, завдяки чому ви можете легко пересувати кермо вліво і вправо, коли розбиваєте ці підйоми.

Це покращить відчуття та комфорт керма, але також допоможе використовувати ті самі групи м'язів на ногах і плечах, які ви використовували б, якби їхали на велосипеді на відкритому повітрі під гору.

Наші тестери також були вражені, що їм довелося випробувати нові позиції на сідлі велосипеду та підготувуватись до наступних підйомів на відкритому повітрі.

Сумісні тренажери Elite: Direto XR, Direto XR-T, Suito, Suito-T, Tuo.
Адаптери: QR, 12x100мм, 15x100мм, 15x110мм
Программа "Rizer", доступна в Apple Store та Google Play






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку