Новини

ПІДБИРАЙТЕ АКСЕСУАРИ ЯК ПРОФІ З НОВИМИ КОМПОНЕНТАМИ ВІД PRO

На Eurobike представлено нові сідла, сідлові стрижні, виноси та рулі від PRO

На кожному крутому байку і кожній крутій поїздці повинні бути деякі ключові аксесуари, які роблять виїзд кращим. Зважаючи на це, PRO представила більше 20 нових продуктів, які покликані допомогти вийти на новий рівень комфорту.

СІДЛА

Гонщики світового рівня з команди SUNWEB проїзжають тисячі кілометрів, випробовуючи і підтверджуючи якість сідел PRO. Спираючись на зворотний зв'язок від професіоналів, PRO випускає нове сідло STEALTH OFF-ROAD, яке приєднається до STEALTH SUPERLIGHT, випущеному раніше в цьому році, розширюючи діапазон STEALTH до чотирьох моделей, що використовуються для конкретного типу поверхні. STEALTH OFF-ROAD - це ваша секретна зброя для підвищення вашої сили в агресивних умовах їзди по бездоріжжю (XC / Gravel). Легка лита карбонова основа поставляється з направляючими рейками, сумісними з системою фіксації C-TEC, що славиться комфортом і неймовірно легким (159 г) і міцним дизайном. Надлегка EVA-прокладка подвійної щільності забезпечує підтримку там, де вона вам потрібна найбільше, а разом з широкою анатомічнодосконалою зоною сидіння (варіанти 142 мм або 152 мм) і вирізами в базі, сідло забезпечує оптимальне розповсюдження тиску на сидячі кістки.

РУЛІ

В зв'язку зі стрімким розвитком направлення Gravel, PRO випускає новий легкий руль DISCOVER CARBON, щоб задовольнити потреби гревел-райдерів у їх гонці за вагою. Карбон, окрім легкості, забезпечує міцність та комфорт в різних областях керма. Руль також має модель з розведення на 20 градусів для додаткової стійкості на бездоріжжі, а ергономічна верхня частина в середині зроблена для можливості встановлення допоміжного гальма GRX (BL-RX812). Кермо має 5-градусний зворотній кут вигину для зняття ваги з рук, що робить поїздку більш комфортною. DISCOVER CARBON доступні від 230 г з 75-міліметровим вильотом, 110-міліметровим дропом і шириною 40, 42, 44 см.

ВИНОСИ ТА СІДЛОВІ СТРИЖНІ

Знайти ідеальний розмір виносу та сідлового стрижню може бути непростим завданням. На щастя, PRO має великий асортимент MTB, дорожніх і гравійних виносів і сідлових стрижнів, тому майже кожен знайде щось для себе. До лінійки дроперів, представлених в 2018 році, приєднався новий алюмінієвий DISCOVER DROPPER з ходом 70 мм, діаметром 27,2 мм і внутрішньою прокладкою кабелю. Модель призначена для гравійних та MTB велосипедів. Дропер може керуватись новою манеткою DSP REMOTE або дуалом SHIMANO GRX STI (ST-RX810-LA). Дропер DISCOVER DSP випускається в одній специфікації вагою 417 г з довжиною корпуса 350 мм і відступом 0 мм. Сідловий стрижень управляється спеціальною манеткою DISCOVER DROPBAR DSP REMOTE, яка доступна окремо. Вона має двосторонню операцію для великого або вказівного пальця і сумісна з усіма дроперами PRO .

Новий легкий сідловий срижень DISCOVER CARBON також дебютує цього року. Завдяки Dyneema®, найсильнішому в світі волокну, він здатний протистояти суворим вимогам гравійних перегонів. Його 27,2-мм версія має вагу 216. Стрижень поставляється з 20-міліметровим відступом, також доступний з діаметром 31,6 мм.

Нові виноси DISCOVER (70мм-110мм, кут нахилу 6 градусів, діаметр 1 1/8 ") приєднуються до компанії виносів VIBE CARBON (80 мм до 130 мм), що призначені для шосе. VIBE CARBON важить 120 г та підтримує внутрішню проводку кабелів Di2. Винос має розвинуту систему затискача для надання оптимальної сили затискання на руль PRO Vibe.

НАСОСИ

Не у кожного гонщика є гігантський біцепс, необхідний для того, щоб закачати 8 атмосфер тиску міні-насосом. Ось чому новий MINIPUMP PROAM TEAM CO2 для дорожніх велосипедів або MTB - беззаперечний переможець. Для швидкого усунення проколів, вкрутіть картридж CO2, з'єднайте з внутрішньою камерою або клапаном безкамерної шини і накачайтесь за секунди. Насадка має двосторонню голівку для сумісності з клапанами Schraeder і Presta, а насос має алюмінієву камеру великого обсягу для накачування повітря звичайним способом, якщо у вас закінчились картриджі C02. Разом з міні-насосом випущений новий невеликий і легкий насос високого тиску для дорожніх райдерів і новий СО2-інфлятор з регулятором, що забезпечує ідеальну модуляцію накачування при використанні картриджа СО2.

ФЛЯГИ

Починаючи зі зберігання дорогоцінної води і закінчуючи місцем для перевезення інструментів, в лінійці PRO тепер є 6 спеціалізованих пляшок для цих цілей. Нові пляшки з ізоляцією, пляшки з кришками для крос-кантрі і командні пляшки з удосконаленою системою подачі води. Нові фляги приєднуються до вже існуючої лінійки фляг та капсул для інструментів. Всі вони мають схожі кольори, тому ви можете продовжувати виглядати як про райдер, незважаючи на флягу, яку ви обрали.


Також випущені спеціальні фляготримачі для електровелосипедів. Оновлені сумки серії DISCOVER для фляг або їжі, які кріпляться на виніс або сідло. PRO BOTTLE CAGE MOUNT - BATTERY кріпиться до акумулятора SHIMANO STEPS BT-E8010 / 8014 надійними затискачами та ремінцями. В якості альтернативи можна використовувати PRO BOTTLE CAGE MOUNT – SADDLE, що напряму кріпиться до сідла та є сумісним з усіма сідлами PRO та фляготримачами. А новий сумка для їжі або фляги DISCOVER BOTTLE / FOOD POUCH має функцію швидкого закриття однією рукою і регульовані ремінці для легкого кріплення в будь-якому положенні.

СУМКИ

Розширення лінійки сумок PRO Discover включає чотири нові моделі. Крім згаданої вище сумки PRO DISCOVER BOTTLE / FOOD, також виходить нова сумка на раму DISCOVER COMPACT FRAME у якій також можна зберігати харчування та потрібні речі в передній частині трикутника рами. Нова підсідельна сумка COMPACT SADDLEBAG – водонепроникна. Вона ідеально підходить для зберігання інструментів і запасних частин PRO. Також асортимент доповнений новою сумкою для телефону PRO DISCOVER PHONE WALLET - це ідеальний аксесуар, щоб закарбувати #instagravel моменти.



ГРІПСИ ТА ОБМОТКА

Останній, але немаловажливий, компонент байку – контакт з рулем. Ваші руки потребують особливого догляду, якщо ви катаєтесь постійно. Для MTB райдерів PRO має нові гріпси з замками та з подвійним компаундом, що зроблені для підвищення контролю в жорстких та агресивних ситуаціях. Райдери, що катають на грейвел та дорожніх байках, отримують додатковий вибір у вигляді додаткової м'якості або зчеплення з новою обмоткою GRAVEL COMFORT, що дозволяє покращити контроль над байком. Сама обмотка довжиною 2300мм дозволяє щільніше обмотувати її навколо керма.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку