Новини

ОНОВЛЕННЯ ЛЕГКОГО ГРАВІЙНОГО ВЗУТТЯ SHIMANO RX8, ЩО РОЗРОБЛЕНЕ ДЛЯ ГОНОК ПО ГРАВІЮ

Завдяки подіуму на Unbound, одній з найскладніших одноденних гравійних гонок на планеті, RX8 є справжнім гоночним взуттям.

У червні 2021 року Лоуренс тен Дам проїхав 200 миль по пилу та бруду Канзасу, посівши друге місце на Unbound в своїх RX8. Надихнувшись посушливими краєвидами Канзасу, було створено дві нові версії кольорів: обпалена бронза та жовто-золота пустеля у сутінках.

RX8 - одна з найлегших пар взуття для бездоріжжя в лінійці Shimano, важить всього 265 г (що на 130 г легше за Shimano XC901), забезпечуючи значну економію енергії при тисячах обертів педалей, необхідних щоб пройти одноденну гонку або багатоденну подорож.

RX8 також оснащений стабілізатором п'яти, протектором пальців, легкою підошвою з композитного вуглецевого матеріалу з протиковзкою накладкою в каналі шипа, широким контактним блоком педалі і виступами з термополіуретану в області п'яти і пальців для кращого зчеплення при ходьбі.

Нарешті, ідеальний варіант для тих, хто любить епопеї на весь день - це еластичний цілісний верх із синтетичної шкіри з перфорованими вентиляційними отворами та технологією Silvadur на матеріалі устілки, яка допомагає зберегти запах свіжості від їзди за поїздкою.

RX8 доступні у розмірах EU 38-50, включаючи широкі розміри. Спеціальна жіноча версія доступна у розмірах EU 36-44. RX8 найкраще поєднується із педалями Shimano SPD M9100 або M8100.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку