Новини

ОНОВЛЕНИЙ ЧОЛОВІЧИЙ ОДЯГ ДЛЯ ШОСЕ ВІД SHIMANO

Початківці та ентузіасти можуть отримати кращий старт з основними лінійками SHIMANO Road Performance. SHIMANO оновила свій одяг для шосейних велосипедистів захоплюючим японським дизайном, перевіреними тканинами і обов'язковим функціоналом за привабливою ціною. Зустрічайте нові лінійки Breakaway, Aerolite і Team.

Найкраще вже спочатку

Завдяки оновленим лінійкам, SHIMANO розробила крутий і функціональний одяг для невпевнених новачків і досвідчених велосипедистів за дуже доступною ціною. Лінійки Breakaway, Aerolite і Team розроблені з урахуванням концепції, згідно з якою комплект одягу повинен бути зручним, навіть якщо зону комфорту залишили далеко позаду. Ці лінійки пропонують оптимальні характеристики, функціональність, комфорт і стиль для новачків в спорті.

Дизайн лінії Team, натхненний гонками, доводить, що спорядження початкового рівня не повинно бути нудним. Зручна посадка дозволяє новачкам насолоджуватися свободою їзди на велосипеді. Дихаючі і швидковисихаючі тканини також забезпечують захист від ультрафіолету днем і мають здатність відображати світло вночі. В задніх кишенях достатньо місця, щоб вмістити все необхідне, щоб вони не провисли чи не піднялись.

Спортивна лінійка для серйозних гонщиків

Більш конкурентоспроможні або серйозні гонщики, яким потрібен наступний рівень продуктивності для більш тривалих і агресивних поїздок, знайдуть його в наших оновлених лінійка Breakaway та Aerolite.

Обидві лінійки допомагають райдерам залишатися в сухості, прохолоді та комфорті, оскільки вони збільшують пробіг за рахунок більш щільної посадки на тілі, кращої аеродинаміки і комбінації більш технічних тканин.

Преміальне виконання не схоже на похоронний дзвін для особистості. Гарний зовнішній вигляд і добре самопочуття йдуть пліч-о-пліч в лінійках Breakaway і Aerolite з елегантним унікальним дизайном, який доповнюється функціональністю.

Наприклад, велотруси Breakaway мають безшовний Performance 8, широку смугу утримання і сітчасті лямки для оптимального відведення вологи і вентиляції та підвищення комфорту. Біби представлені в чотирьох колірних рішеннях, щоб відповідати джерсі з лінійки Breakaway, створюючи фінальний вигляд комплекту. Колись ми всі були новачками, але SHIMANO сподівається, що завдяки цій лінійці ще багато гонщиків виростуть з неї і стануть запеклими велосипедистами. Оновлюючи свою лінійку, SHIMANO вітає більше велосипедистів, які займаються цим прекрасним видом спорту, і заохочує їх постійно розширювати свою зону комфорту

Нові лінійки Breakaway, Aerolite та Team від Shimano будуть доступні в магазинах з сезону 2021.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку