Новини

Огляд світла від Infini

Компанія INFINI зосереджена на розробці засобів освітлення, що підвищують безпеку користувачів та розширюють задоволення від розважальних заходів. Будучи одним із перших виробників блимаючих захисних вогнів, компанія зарекомендувала себе, як один із найбільш розвинених та інноваційних у цій галузі. Сьогодні ми оглянемо одні з найпопулярніших лінійок світла Lava і TRON

Лінійка LAVA має такі моделі:

INFINI LAVA 4 функції 2 LED


Це переднє світло, що має світловий потік до 80 Lum та 4 функції. Може бути легко закріплений на руль діаметром 22,5-32,5мм без додаткових інструментів, також система кріплення дозволяє використовувати світло, встановивши на його шолом. Даний ліхтар має індикатор низького заряду батареї. Він заряджається від USB, шнур є в комплекті. Ліхтар має вологозахисний корпус.

ІNFINI MINI LAVA 4 функції

Переднє світло безпеки Mini доповнює лінійку популярного переднього світла LAVA. Mini LAVA має супер-компактний розмір і роз'єм USB (кабель не потрібний). 4 режими світла. Ліхтар не має індикатора низького заряду батареї, але автоматично перемикається на наступний режим коли заряд батареї знизиться до 10%. Тримач з кліпсою і гумовим хомутом в комплекті дозволить встановити світло на кермо, шолом, одяг і т.д. Також світло можливо використовувати під час бігу, ходьби в темний час доби.

INFINI SUPER LAVA 4 функції, 2 LED


Переднє світло Super LAVA - потужний білий світлодіод 3W, що забезпечує до 300 Lum світлового потоку в компактному і легкому корпусі. Ліхтар має чотири режими роботи. Рефлектор ліхтаря має великий кут освітлення. Ліхтар заряджається повністю за 3 години від USB. Інсталюється без інструментів за допомогою гумового хомута. Ліхтар має вагу 54г. Час роботи: до 1,5 години у супер яскравому режимі, до 3 годин у яскравому режимі, до 6 годин у стандартному режимі, до 12 годин у режимі блимання.


Заднє світло INFINI MINI LAVA 4 функції

Потужнє заднє світло на 4 функції на 50 LUM в вологозахисному корпусі з встроєним USB акумулятором, що заряджається через штекер, близько 2 годин.
3 світлодіоди, освітлення при максимальній потужності 2 години. Легко встановлюється без допомоги додаткових інструментів. Вага ліхтаря 14,5г.

Infini має лінійку TRON, що включає в себе такі моделі:

Світло переднє INFINI TRON 100 4 функції


Елегантне багатофункціональне світло з силою світлового потоку у 100 Люмен. Має збалансованість в яскравості виходу світла з довготривалою роботою батареї. Має індикатор низького заряду батареї, а також захист від перезаряду. Корпус ліхтаря виготовлений з алюмінієвого сплаву. Прогумовані кнопки та порти гарантують захист від вологи та бруду. Світло легко можна встановити на шолом.

Світло переднє INFINI TRON 300 6 функцій


Світло TRON 300 виконане з легкого та міцного алюмінієвого сплаву 6061. Сам ліхтар має 6 функцій та білі світлодіоди 3W з світловим потоком в 300 Lum. У ліхтаря кнопки та заглушки виконані з гуми, що забезпечуює надійну роботу при всіх умовах. Нова функція регулювання яскравості збільшує ефективність, одночасно збільшуючи видимість та тримає баланас сили світлового потоку з довготривалою роботою батареї. Фара нагадує про низький заряд батареї, а також має захист від перезаряду. Легко встановлюється на кермо та шолом завдяки гумовому хомуту. Вага ліхтаря 53г.

Світло переднє INFINI TRON 500 6 функцій

TRON 500 виготовлений з гладкого, міцного і стійкого до погодних умов алюмінієвого сплаву 6061. Прогумовані, герметичні кнопки та USB порт забезпечують надійну роботу в будь-яких умовах. Ліхтар має світловий потік в 500 люмен, а у режимі денного миготіння забезпечує додаткову безпеку під час їзди протягом дня (потужність 650 люменів). Яскравість автоматично підлаштовується під навколишнє світло, перебуваючи в автоматичному режимі. Сумісний практично з будь-якою формою керма: від круглого до AERO, а також має можливість бути закріпленим на шолом. Ліхтар має водонепроникний корпус (IPX4 стандарт). Час роботи: режим постійного світла -4,5 год; режим збільшеної потужності-2 год; супер яскравий режим- 1 год; режим блимання - 20 год; режим денного спалаху - 8 год; авто- 2-8 год. Час заряджання 3 години. Вага ліхтаря: 58 г

Світло заднє INFINI TRON 7 функцій


Яскраве заднє світло безпеки на 7 функцій з широким кутом видимості 360° з 42 COB світлодіодами. Яскравий режим постійного світла до 40 lum. На додаток - режим спалаху 50 lum, що забезпечує гарну видимість при денному світлі для безпеки в будь-який час дня. Світло має водонепроникний корпус IPX4. У світла є індикатор низького заряду акумулятора, а також можливість рівня заряду акумулятора та функцію пам'яті. Легко встановлюється без використання будь-яких інструментів. Може бути втановлений де завгодно, в тому числі на підседіл аеродінамічного профілю. У ліхтаря вбудована літій-іонна полімерна батарея з швидкою зарядкою (2 год), заряджається через USB. Вага світла: 23г.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку