Новини

Лічені години залишаються до старту Tour de France 2019

Найлегша фляга Світового Про-туру святкує 100-річчя Yellow Jersey.

Ми раді запропонувати нову офіційну флягу ELITE Fly Tour de France – флягу для найбільшої події в велоспорті.

Fly Tour de France це ідеальне поєднання легкої ваги найпопулярнішої спортивної фляги ELITE Fly і культового дизайну жовтої майки. Так як Yellow Jersey святкує своє 100-річчя, то кожна фляга має унікальний дизайн, пов'язаний з відзначенням найбільш очікуваної велосипедної події року.

Класичний жовтий цього року став більш яскравим, він домінує в моделі "Jaune". На інших моделях всесвітньо відомий логотип, що розроблений французьким дизайнером Джоелем Гуеноном, стоїть на передньому плані та виділяється особливим "пензликовим" стилем, який виглядає дуже символічно. Ще одним новим елементом - є чорна модель із золотою графікою, яка віддає данину пошани першій історичній жовтій майці, яку вперше в 1919 році здобув француз Ежен Крістоф.

Лінійка Elite FLY широко відома, як лінійка найлегших фляг, яка коли-небудь створювалася завдяки зменшенню ваги на 30% у порівнянні з традиційними флягами на ринку. Це досягається завдяки структурі стиснення - вони мають тонку середню частину і товсте дно, тому менше матеріалу використовується не за рахунок опору або функціональних якостей фляги. В той же час, м'який корпус фляг FLY гарантує більш високу швидкість потоку рідини в порівнянні з традиційними флягами, допомагаючи легко і швидко отримувати рідини в умовах гонки.

Об'єм: 550мл, 750мл.

ICE FLY Tour de France – легкість та теплоізоляція.

Нові термофляги Elite ICE FLY поєднують в собі легкість моделей Elite Fly з надзвичайною теплоізоляцією ICE FLY. Результатом є фляга найвищої якості, що характеризується високою тепловою ефективністю та дозволяє підтримувати температуру холодних рідин до 2,5 годин порівняно з традиційними флягами. Причина полягає в ізотермічній конструкції фляги – подвійна стінка з повітряним зазором, ізоляційна тканина та покриття PVC, що забезпечує справді унікальну термоізоляцію.

Об'єм: 500мл

Коди:
01604172 – чорна, 550мл,
01604173 – жовта, 550мл,
0160725 – чорна, 750мл,
0160808 – біла, термо, 500мл.

Запитуйте в магазинах вже зараз!








...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку