Новини

НОВИНКА ВІД ELITE: ФЛЯГОТРИМАЧ PRISM

Завдяки багаторічним відгукам гонщиків найкращих професійних команд світу , Elite створили ідеальний фляготримач для гонщиків, які потребують ергономічного та компактного розміщення своїх фляг, особливо на трасах, що відрізняються надзвичайними та складними умовами.

PRISM - це нова модель фляготримача від Elite, виготовлена з полімерно-матричного композиту, армованого міцним, високостійким скловолокном. Основною особливістю PRISM є його конструкція для бічних завантажень фляги, спеціально розроблена для гонщиків MTB, яким необхідно зосередитися на грунтових умовах і оптимізувати час і процедури процесу гідратації легким і зручним вивільненням і встановленням фляги.

Практичний фляготримач з боковим завантаженням.

PRISM - це новий продукт Elite, який має практичну конструкцію з боковим завантаженням, призначений для того, щоб запропонувати велосипедистам МТВ інноваційне та ергономічне рішення для перенесення води - особливо для тих, які мають велосипеди з невеликими рамами та не багато місця для кріплення фляги.

PRISM пропонує високоефективне ергономічне вивільнення і встановлення фляги, що можна здійснювати, як зверху, так і збоку. PRISM також забезпечує максимальний комфорт для шульги, які можуть обрати фляготримач, з лівостороннім завантаженням для зручного користування флягою під час їзди.

Неперевершена потужність, ідеальна для MTB

Легкий доступ і вивільнення фляги не виключає міцного і надійного її утримання.

Завдяки своїй структурі, розробленій таким чином, що вона ідеально охоплює флягу в верхній частині, PRISM надає повноцінну стійкість, щоб гарантувати максимальний комфорт і в екстремальних умовах катання. Саме завдяки цьому, PRISM особливо підходить для любителів MTB, які потребують компонентів і аксесуарів, здатних забезпечити високу стійкість до ударів і вібрації, що виникають під час агресивного катання.

Вишуканий і агресивний дизайн

Зареєстрований дизайн PRISM, увага до деталей та ексклюзивний окрас роблять цей фляготримач одним з найвишуканіших продуктів Elite з точки зору естетики, стійкості до зносу, легкості обробки, ергономіки та міцності. Ексклюзивне глянсове фарбування робить загальне естетичне враження ще більш вишуканим і агресивним.

Код на складі: 0181001 - права сторона загрузки

0181002 - ліва сторона загрузки







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку