Новини

НОВИНКА. Шосейні шоломи TECHNIQ та AIRQ від HQBC.

Шоломи є життєво важливим аксесуаром, який може не тільки значно знизити ризик травм, але також є обов'язковим для більшості видів змагань.

Велосипедні шоломи призначені, в першу чергу, для захисту велосипедистів від травм голови. Але не менш важливими є й інші фактори: комфорт, аеродинаміка та вентилювання. Шосейні шоломи - найлегші та найвентильованіші шоломи у світі шоломів. Для велосипедистів, що змагаються, аеродинаміка стає одним з важливих факторів. Завдяки покращеній аеродинаміці шолома виникає можливість забезпечити економію ват.

Шолом TECHNIQ

Універсальний шолом TECHNIQ має просту конструкцію, що використовується в технології InMold, яка забезпечує міцність при збереженні низької ваги.

23 великі вентиляційні отвори, підсилені каналами розподілу всередині шолома, зберігають голову в прохолоді навіть у спекотні дні. Поєднання матових та глянцевих поверхонь підкреслює високу якість шолома. Покритий пластиком нижній край шолома полегшує технічне обслуговування та підвищує комфорт при носінні. Антибактеріальні накладки з'ємні та миються. Магнітна система ременів значно полегшує фіксацію шолома (навіть однією рукою) і запобігає будь-якому неприємному защемленню шкіри під підборіддям. Легко регулюється роздільник ременів під вухом забезпечуючи ширше розташування ремінця для збільшення місця.

Мінімалістична система затискання ззаду з точним регулюванням розміру шолома є дуже доступною і дозволяє зручно пристосовувати шолом. Більше того, він регулюється вертикально в трьох положеннях і шолом справді сидить зручно на голові.
Шолом в двух розмірах: М (55-59); L (59-63)
Вага: 260 г (розмір M)

https://paul-lange-ukraine.com/search?q=techniq


Шолом AIRQ

Шолом AIRQ виділяється своєю аеродинамічною, компактною формою та сучасним дизайном.

11 великих отворів, посилених глибокими каналами розподілу повітря в середині шолома, що розподіляють прохолодне повітря спереду і аж до задніх отворів. Незважаючи на закритий вигляд, така конструкція забезпечує чудову вентиляцію та охолодження навіть у спекотні дні. Шолом виготовлений за технологією InMold в поєднанні матових і глянсових поверхонь. Покритий нижній край шолома полегшує технічне обслуговування та підвищує комфорт при носінні. Антибактеріальні накладки з'ємні та легко миються.

Магнітна система ременів значно полегшує затискання шолома (навіть однією рукою) і запобігає будь-якому неприємному защемленню шкіри під підборіддям. Легко регулюється роздільник ременів під вухом забезпечуючи ширше розташування ремінця для збільшення місця.

Мінімалістична система затискання ззаду з точним регулюванням розміру шолома є дуже доступною і дозволяє зручно пристосовувати шолом. Більше того, він регулюється вертикально в двох положеннях і шолом справді сидить зручно на голові. Світловідбиваючі елементи ззаду підвищують безпеку при слабкому освітленні.
Шолом в двух розмірах: М (55-58); L (58-61)

Вага: 290 г (розмір M)

https://paul-lange-ukraine.com/search?q=airq


Шоломи вже на складі в Украні.
Запитуйте в магазинах-партнерах в вашому місті.




















...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку