Новини

Нове взуття Shimano для треку і триатлону 2020 модельного року представлено на виставці EUROBIKE

Модельний ряд 2020 взуття від Shimano дебютує на найбільшій в Європі веловиставці.

Лінійка нового взуття Shimano 2020 року включає в себе елітне взуття для гонок на треку RC901T та взуття для триатлону TR9, а також оновлення популярних моделей в серіях Road, XC, Enduro / DH. Додатково випущенні дві спеціальні моделі для катання в приміщенні та спеціальне взуття для E-Bike.

Трекове взуття RC9T S-PHYRE

Під час підготовки до велотрекової кампанії 2019/2020 року SHIMANO представляє своє перше спеціалізоване взуття для трекових гонок. Взуття S-PHYRE Track (SH-RC901T) має таку саму основу, як елітне дорожнє взуття RC9 S-PHYRE, але оснащене посиленою верхньою частиною та застібкою Boa® L6 з системою Power Boost. Це дозволяє мінімізувати рух ноги та забезпечити більший контроль за силою. Комбінація низькопрофільної застібки Boa® L6 та звичайної липучки дозволяє з легкістю використовувати ремінці на носках педалей. Верхня частина RC901T, в тому числі і язичок, виготовлена з використанням стійкої до розтягування синтетичної шкіри з мікрофіброю для комфортного розподілу тиску. П'яткова область з високим зчепленням має силіконову вставку для підвищення комфорту, а також підкладку з технологією Silvadur для збереження свіжості.

Взуття призначене для спринтерских та часових дисциплін, що використовують застібки SPD-SL. У розмірі 42 RC9T важить 249 г і поставляється в розмірах від 36 до 48, включаючи половинні і широкі розміри.

Взуття для триатлону TR901

Триатлонове взуття TR901 засноване на успіху на подіумах моделі TR900 від SHIMANO, отриманого завдяки швидкості вдягання і знімання під час зміни дисципліни, а також оптимальній передачі потужності. TR901 має ремінець T1 Quick і дуже широке верхній отвір для швидкого надягання взуття після купання або зняття взуття перед бігом. Легка та жорстка композитна підошва з карбону і зовнішня п'яткова чашка стабілізують ногу і ефективно передають енергію. Верх виконаний з водостійкої синтетичної шкіри з мікрофібри з вентиляцією, яка добре справляється як з спекотними і вологими умовами, так і з мокрими ногами. Внутрішня дихаюча 3D-сітка також швидко висихає. Останні штрихи полягають у великій петлі на п'яті, завдяки якій взуття легко захоплювати при переходах.

TR9 важить 230 г (розмір 42) і поставляється в розмірах від 36 до 50, включаючи половинні розміру.

Також в лінійці взуття Shimano 2020:

- Нове взуття для змагань на дорожньому покритті RC5 (SH-RC502) оснащене багатьма провідними функціями від S-PHYRE RC9, включаючи обгортаючу верхню частину, схожу на рукавичку, безшовну середню підошву для зниження висоти взуття, застібку BOA з направляючим для дроту, і привабливий блакитний колір за більш економічною ціною. RC5 також представлений в жіночому дизайні в білому кольорі та темно-синьому кольорі.

- Нове крос-кантрійне взуття XC5 знову перегукується з дизайном свого старшого брата S-PHYRE XC9, оснащеного застібкою BOA, шиповими кріпленнями та підошвою Michelin. XC5 також має особливий жіночий дизайн у темно-синьому кольорі.

- Взуття Downhill / Enduro SPD AM9 та AM7 з новими (SH-AM9 – темно-синій або чорний, SH-AM7 – синій або чорний) кольорами та удосконаленими ділянками з'єднання з педалями. Обидві моделі рекомендують використовувати для їзди на E-MTB. Новий AM7 також має жіночу версію, доступну в сіро-фіолетовому кольорі.


- Взуття для плоских педалей GR9 і GR7 Downhill/Enduro в нових темно-синіх або чорних (GR9) і жовтих або чорних (GR7) кольорах. Мають поліпшене зчеплення завдяки новій суміші гуми у підошві від Michelin. Взуття має покращений захист ноги завдяки посиленому шару з поліуретану, міцну носову частину і асиметрично піднятий комір щиколотки з підкладкою. І GR9 і GR7 також рекомендовані для катання на електровелосипедах. Новий GR7 постачається із спеціальною моделлю для жінок в сіро-синьому кольорі.

- Нові гравійні кросівки RX8 мають схожість з кросівками XC Shimano, а саме зносостійкі наконечники з поліуретану, стабілізатор п'яти і дуже жорстку карбонову підошву. Але в цілях економії ваги RX8 має декілька відмінностей від крос-кантрійного взуття. Вона йде без шипових кріплень, має тільки одну застібку Boa IP1 і меншу чашу п'яти. Все це зроблено для зменшення ваги до 265 г (розмір 42).

- Нова версія популярного зимового велосипедного черевика MW5 Shimano (SH-MW501) оснащена мембраною DRYSHIELD і неопреновим коміром для щиколотки, щоб ноги були теплими, сухими і почувалися комфортно в будь-яку негоду.

- Нова категорія ІС, що означає Indoor Cycling (Катання в приміщенні) , включає в себе дві моделі Shimano, що орієнтовані на різні стилі. Обидві моделі мають системи кріплення в стилі SPD, що вбудована в підошву. Модель IC5 має дихаючу сітку та застібку L6 Boa для швидкого та точного регулювання затяжки взуття під час тренування. IC5 оснащена гнучкою підошвою "Road Touring" (для чудового балансу між передачею потужності та комфортом райдера). Модель IC3 має верх, що більше нагадує традиційне тренувальне взуття з ділянками з дихаючої шкіри та сітки. В моделі також є застібка Boa. Підошва, схожа на Shimano City Touring, що призначена для максимізації комфорту на велосипеді та поза ним.

- Mountain Touring MT7 або MT7GTX пропонує універсальне велосипедне взуття, створене для походів в гори, велосипедних прогулянок або поїздок на роботу. Обидві версії поставляються з застібкою Boa L6, гумовою підошвою і амортизуючою середньою підошвою EVA для підвищення ефективності педалювання і комфорту при ходьбі. Версія MT7GTX виготовлена з водонепроникного GORE-TEX та з захищеною носовою частиною.

- Багато взуття для гірських велосипедів від Shimano тепер рекомендовані для E-BIKE, але в Shimano створили спеціальну пара взуття для електричних велосипедів ET5 E-bike Touring, що призначена для повсякденних міських та трекінгових райдерів. Звичайне спортивне взуття з часом деформується від контакту з педалями, викликаючи втому в м'язах стопи і литок, тому більш жорсткі підошви на ET5 призначені для зменшення втоми райдера та підвищення ефективності педалювання. ET5 оснащені гумовою підошвою для чудового зчеплення навіть у вологих умовах, включаючи більш жорстку область протектору для педалей. Взуття має вставки з грубим протектором для комфортної ходьби по нерівній поверхні. ET5 випускається в п'яти кольорових варіантах для чоловіків і жінок.

Дякуємо за увагу!






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку