Новини

Нове взуття Shimano 2021

Сьогодні Shimano анонсувала 15 оновлених моделей взуття, розвиваючи свої лінійки шосейного і МТБ взуття початкового рівня, флагманську модель для Gravel і популярну лінійку Mountain Enduro (ME). Нові моделі для гравіті Shimano ME7, ME5 і GR5 оснащені гумовою сумішшю для поліпшеного зчеплення, а моделі XC початкового рівня забезпечують новий рівень преміальних характеристик в недорогій категорії завдяки використанню технологій та стилю з S-PHYRE. Переосмислений модельний ряд відрізняється безшовною посадкою і поліпшеною конструкцією, забезпечуючи чудовий захист і контроль для всіх райдерів.


Взуття для ендуро ME7

Нове гоночне взуття ME7 Mountain Enduro отримує унікальну конструкцію Shimano з додатковим місцем у носку, що дозволяє пристосуватися до більш широкого діапазону форм стопи без зміни довжини взуття. Взуття ME7, доступне як з взуттєвими колодками Volume +, так і з Volume + Wide, забезпечує надійне обгортання навколо стопи і зручну посадку для педалювання на всіх типах місцевості. Модель МЕ7 також має гумову підошву Michelin, але з оновленим дизайном і нової гумової сумішшю, що збільшує зчеплення і стабільність. Низькопрофільна пряжка і система швидкої шнурівки забезпечують надійну посадку ноги у взутті.

· Нова підошва Michelin OCX3

· Зроблено з використанням нових взуттєвих колодок Shimano Volume+ та Volume+ Wide

· Оновлений дизайн верху для кращої посадки

· Низькопрофільна пряжка і система швидкої шнурівки

· Розміри 40-48, у Чорному та Оливковому кольорах

· Вага: 380г

Взуття для ендуро ME5

Взуття Shimano середнього рівня ME5 тепер відрізняється поліпшеною посадкою і більш точним регулюванням завдяки новій системі шнурування BOA® і застібкам на липучці, які створюють правильний баланс для комфортної фіксації стопи. Нова гумова суміш Shimano з високим зчепленням забезпечує додаткову безпеку і зчеплення на велосипеді і поза ним, а захист щиколотки забезпечить впевненість на пересіченій місцевості. Взуття ME5 пропонує преміальні характеристики для агресивної їзди по трейлам для широкого кола райдерів.

· Нова гумова суміш Shimano з високим зчепленням

· Посилений захист щиколотки

· BOA® L6

· Розміри 40-48, Кольори: Чорний

· Вага: 352г

GR5 — взуття для гравіті початкового рівня

Встановлюючи новий стандарт для гравіті взуття початкового рівня, Shimano GR5 представляють нову запатентовану гумову суміш Shimano GR3 з високим зчепленням, яка забезпечує більше зчеплення і довговічність, ніж будь-коли раніше. Оновлений сучасний зовнішній вигляд з сіткою і верхом із синтетичної шкіри забезпечує практичність як на велосипеді і поза ним.

· Нова гумова суміш Shimano GR3 з високим зчепленням

· Верх з синтетичної шкіри та верх в сітку

· Надійні шнурки

· Сучасна стилістика в поєднанні з прекрасною продуктивності

· Розміри 33-48, Кольори: Чорний та Оливковий

· Вага: 400г

МТБ взуття XC3 і XC3W

Нові туфлі для гірських велосипедів XC3 і XC3W отримують ключові інновації та дизайн від елітної платформи Shimano S-PHYRE. Це недороге взуття має преміальні характеристики, включаючи оновлену структуру між-підошви з меншою висотою для стабілізації стопи і максимальної передачі потужності та ефективності педалювання. У XC3 і XC3W зроблені із синтетичної шкіри Shimano, що забезпечує повітропроникність та має прекрасну посадку.

· Між-підошва з меншою висотою для стабілізації стопи

· Дихаючий верх з синтетичної шкіри

· Система обгортаючого верху

· Система BOA L6

· Чоловічі RC3: Розміри 40-52, Кольори: Чорні, Сині

· Жіночі RC3W: Розміри 36-44, Кольори: Чорні

· Вага: 310г

МТБ взуття початкового рівня XC1 і XC1W

Оновлені Shimano XC1 і XC1W поєднують в собі високі експлуатаційні характеристики з ціною початкового рівня. Вони забезпечують зручну, надійну посадку і гладкий зовнішній вигляд завдяки новій конструкції з синтетичної шкіри і сітки. Вони мають ту ж гумову підошву, що і взуття XC3, для оптимального зчеплення на велосипеді і поза ним. Завдяки системі застібки-липучки з трьома ремінцями, взуття XC1 і XC1W вражаюче легке і забезпечує надійну посадку для більш широкого діапазону форм і розмірів стоп

· Система обгортаючого верху для більш широкого діапазону форм і розмірів стопи

· Верх з дихаючої синтетичної шкіри і сітки

· Три липучки, що забезпечують надійну посадку

· Чоловічі XC1: Розміри 40-48, Кольори: Чорний, Червоний

· Жіночі XC1W: Розміри 36-44, Кольори: Чорний

· Вага: 300г

Додаткові оновлення лінійки

На додаток до запуску нового взуття для спортсменів, що катаються на МТБ та гравійниках, Shimano також представила новий асортимент дорожньої взуття та взуття для тріатлону, включаючи взуття початкового рівня RC3 і RC1, а також спеціальне взуття для тріатлону —TR5. Завершують повний асортимент взуття Shimano 2021 модельного року сандалі SD501 SPD.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку