Новини

Нова версія відомого шосейного шолому Lazer Bullet 2.0

Lazer Bullet 2.0 дає відповідь на стару дилему: вентиляція чи аеродинаміка. Він має вузьку форму і закритий верх, що робить його дуже аеродинамічним, але проста та швидка настройка системи AIRSLIDE перетворює його на шолом з доброю вентиляцією, яка може знадобитися під час короткого підйому в теплі дні.

Шолом Lazer Bullet 2.0 пропонує все, що й перше покоління шоломів Bullet в той же час він зумів перевести кожну кожну функцію на більш високий рівень. Ви знайдете в ньому навіть кращий баланс між продуктивністю, комфортом і безпекою. Закриваючи унікальну систему AIRSLIDE ви підвищуєте аеродинамічні характеристики і Bullet 2.0 конвертується з добре вентильованого шолома на гоночний. Якщо вентиляція необхідна, ви можете відкрити систему AIRSLIDE на передній частині шолому, утворюючи потік повітря уздовж шолому до зовнішніх отворів в задній частині.

Коли аеродинаміка це все, що вам потрібно, ви можете закрити всю систему AIRSLIDE повністю закрити затвір і тим самим ще більше підвищити аеродинамічні властивості шолома. У порівнянні з шоломом Z1, Bullet 2.0 забезпечує економію потужності більше 7 Вт на швидкості 58,68 км/год.

На додаток до системи AIRSLIDE, шолом оснащений повністю переробленим внутрышнім простором з інтелектуальною системою розподілу повітряного потоку, який підсилює повітряний потік всередині шолому. Внутрішній корпус Venturi був натхненний Формулою-1, та забезпечує додаткове прискорення руху повітря через шолом і збільшує вентиляцію та комфорт. В результаті втрати тепла Lazer Bullet 2.0 вище, ніж у оригінального шолома Bullet, щонайменше на 11%.

Крім того, у закритому положенні кришки шолом забезпечує захист від прямих сонячних променів і УФ-випромінювання. На маленьких фламандських дорогах це може бути не настільки шкідливо, але в жарких і сонячних районах ультрафіолетове випромінювання створює потенційно небезпечну ситуацію для велосипедиста.

Додавання лінз з магнітною системою не тільки приносить подальше поліпшення аеродинамічних характеристик, але й дає чіткий огляд дороги. Дизайн скла у формі забрала оточує лице та забезпечує чудовий захист від небезпечних елементів та бруду на дорозі. Лінза є зйомною і коли вона не потрібна, вона може бути легко закріплена на задній частині шолома. Таким чином, вона завжди буде доступна, коли ви будете маєте потребу в ній.

Нарешті, щоб збільшити комфорт шолома, є система Advanced Turnfit, яка має перероблену передню частину і забезпечує зручну посадку на протязі всієї поїздки. Модернізована безпека в поєднанні з інтегрованим заднім LED світлом та відбиваючим елементом для комфорту та безпеки! Bullet 2.0 дебютував у Down Under Classic, де команда Sunweb і Team Jumbo Visma відмічали століття Lazer спеціальним випуском Bullet 2.0.

Технічні характеристики:
• вентиляційні отвори 8 + система AIRSLIDE
• змінна кришка Venturi із чохлом
• Інтелектуальна система маршрутизації повітря
• Система Advanced Turnfit® з заднім LED світлом
• з відбиваючим логотипом (тільки для жовтого та чорного варіанту)
• Оптичні лінзи в комплекті
• Розміри: S / M / L
• Вага: 375 г (S)
• сертифікація CE / CPSC / AS






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку