Новини

НОВА ЧОЛОВІЧА КОЛЕКЦІЯ ДЛЯ МТБ ВІД SHIMANO ПРОПОНУЄ УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ЯКІСТЬ

Від новачка до просунутого ентузіаста, нова колекція одягу SHIMANO MTB готова приєднатися до подорожі трейлами кожного, крізь сезони та розвиток райдера.


Найкраще вже спочатку


Новачки в будь-якому виді спорту хочуть мати доступне і універсальне спорядження, якому вони можуть довіряти. Кожен предмет в колекції Explorer створений для задоволення цих основних потреб. Товари включають в себе випробувані і перевірені технології, які прийшли з професійного рівня, але з кроєм, кольорами і вартістю, адаптованими до потреб початківців. Одяг з колекції Explorer є ідеальним для початківця.

\

Він доступний в декількох кольорах і дизайні, які поєднуються з іншими предметами колекції, а також з взуттям і аксесуарами Shimano. Ця колекція орієнтована не тільки на результат, а й на підкреслення особистості райдера. Одяг Explorer створений для того, щоб райдери відчували себе комфортно і впевнено не тільки тілом, а й душею.


Отримуйте насолоду одразу


Універсальність колекції Explorer означає, що вам не потрібно мати все, щоб отримати максимум задоволення від поїздки. Тканини, властивості та технології покривають безліч погодних умов і особливостей трелів з максимальною ефективністю і мінімумом турбот.

Куртка Nagano Variable Jacket є вітрозахисною, водовідштовхувальною і дихаючою, що робить її ідеальною для брудних трейлів, теплою під час звичайних поїздок містом та сухою під час дощу.


Джерсі Kita також дуже універсальна. Вона виконана з міцної, дихаючої і швидковисихаючої тканини, має витончений дизайн, який ідеально підходить для швидких XC трас або гарячих гірських перевалів.


Розширяй свою зону комфорту

Більшість речей в цій колекції забезпечують повітропроникний захист. Їх можна носити як окремо влітку, так і в декілька шарів взимку.

Наприклад, джерсі з короткими рукавами Myoko - відмінний варіант для теплої погоди, але взимку вона також слугує базовим або середнім шаром в поєднанні з більш товстим одягом або курткою. Точно так само шорти Fukui легкі й повітряні влітку, але також забезпечують захист від дощу і бруду, зберігаючи райдера більш сухим і теплим довше, коли настає зима.


Колекція Explorer залишається комфортною як на літніх спринтах, так і під час зимових пригод, від рівних лісових доріг до крутих одиночних трасс, навіть коли райдери виходять зі своєї зони комфорту.

Колекція Explorer від Shimano, що включає куртку Nagano Variable, джерсі Kita та Myoko, шорти Fukui — будуть доступні в роздрібних магазинах в сезоні 2021.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку