Новини

Нові сідла, рулі та велосипедні сумки PRO для виходу на наступний рівень

Дизайнери і розробники продуктів в PRO пишаються тим, що надають велосипедистам всіх дисциплін і рівнів підготовки продукти, які покращують їх досвід від катання. У 2021 році ця гордість проявляється у формі розширеного асортименту сідел, нових командних Gravel сумок і рулів зі сплаву рівня Vibe, а також інших цікавих нових продуктів, таких як лінійка Tharsis 3Five, випущена раніше в цьому році.

«Недавно розроблені Performance&Team Falcon, Griffon&Turnix засновані на формі сідел від PRO, які знайомі райдерам і яким довіряють, - заявив Марк Кіккерт, керівник групи розробників продуктів PRO».

«При адаптації вже випробуваних продуктів, які зарекомендували себе, ми завжди робимо це з обережністю. Але ми відчуваємо, що нові сідла PRO краще підходять для сучасних велосипедів та є більш зручним, завдяки оптимізованій загальній довжині та анатомічній області ніші ».

«Руль PRO Vibe Aero Alloy тим часом ґрунтується на історичній силі бренду.
Ми вчимося у наших спортсменів і клієнтів; а також використовуємо висновки інженерів по продуктам, які самі є завзятими гонщиками. Це ідеальне поєднання для створення самих передових у світі товарів для їзди на велосипеді. В цьому році ми постаралися зробити аеро доступним для всіх, але не стали жертвувати і ергономікою».

«Gravel сумки PRO також будуть оновлені до 2021 року. Сумки Discover Team міцні, легкі, повністю водонепроникні - відмінне доповнення до нашої і без того сильної лінійки сумок, які ми маємо в цій категорії ».

Нові сідла PRO Falcon, Turnix, Griffon та Stealth Sport

Хедлайнером презентації нових продуктів є модернізовані сідла PRO. Ґрунтуючись на популярності сідел PRO Stealth, нові сідла Falcon, Turnix і Griffon поєднують традиційну довжину сідла з останніми дослідженнями в області картографування тиску в точці контакту між райдером і сідлом. Кожне з цих нових сідел розроблено для певного стилю їзди, і велосипедисти можуть визначити, яке сідло підійде їм найкраще, за допомогою PRO Saddle Selector.

● Сідло Falcon розроблено для задоволення потреб гнучких гонщиків, які підтримують стабільну, аеродинамічну та агресивну позицію на байку. Всі нові моделі Falcon мають анатомічне поглиблення, яке знижує тиск на чутливі ділянки, і доступні у варіантах Performance і Team в варіантах шириною 132 і 142 мм. Обидва мають формований корпус, армований вуглецем, і легку підкладку з поліуретану, яка оптимально розташована для забезпечення комфорту при утриманні агресивної аеродинамічної позиції. Сідло Falcon Performance встановлено на легких і жорстких карбонових напрямних, а сідло Falcon Team - на міцних направляючих з нержавіючої сталі.

● Райдери середньої гнучкості оцінять оновлене сідло Turnix. Завдяки поєднанню прокладки з нанесенням карти тиску (яка, як і всі нові сідла PRO, була розроблена у співпраці з даними тисяч байк-фітів) і своєї унікальної форми, Turnix забезпечує збалансований розподіл тиску, що підходить для різних гонщиків. Нові версії сідла Turnix доступні в моделях Team і Performance; з анатомічним поглибленням або традиційної закритої конструкції. Всі ці сідла Turnix мають формовану підставу, армовану вуглецем, шириною 132, 142 і 152 міліметра, а також легку підкладку з поліуретану. Відмінною особливістю моделей Performance є їх карбонові напрямні в порівнянні з направляючими з нержавіючої сталі сідел Team.

● Сідло Griffon розроблено для менш гнучких гонщиків, які вважають за краще вертикальне положення на велосипеді. Це дозволяє гонщикам більше переміщатися в сідлі, але при цьому залишатися в комфорті незалежно від того, де вони сидять. Сідла Griffon Performance і Team мають анатомічні поглиблення і доступні в ширині 142 або 152 міліметра. Обидва мають формовану підставку, що армована вуглецем, і легку підкладку з поліуретану; В той час як сідло Griffon Performance встановлено на карбонових напрямних, а сідло Griffon Team має напрямні з нержавіючої сталі.


● Останнє сідло, яким завершує серію сідел PRO, - це нове сідло Stealth Sport. У 2021 році також була створена додаткова опція до популярної лінійки PRO Stealth. Сідло PRO Stealth Sport може похвалитися коротким дизайном носика і широким анатомічним поглибленням, як і інші моделі Stealth, але встановлено на напрямних з хромомолібдена. Хоча це може додати кілька грамів ваги, це значно знижує вартість версії Sport в порівнянні з PRO Stealth, який встановлюється на направляючі з нержавіючої сталі, або PRO Stealth Carbon, який встановлюється на карбонові напрямні. Сідло PRO Stealth Sport, як і раніше, має посилену карбоном основу, що забезпечує ефективну передачу потужності від райдера до велосипеда.


Нові рулі PRO Vibe та PLT

Разом з новими шосейними сідлами PRO випускає керма Vibe Aero Alloy Pursuit, Vibe Aero Alloy і PLT Ergo Carbon.


Кермо Vibe із 6066 сплаву поєднує в собі аеродинамічний дизайн, інтеграцію тросів електронного перемикання передач і таку саму внутрішню прокладку кабелів, як і у ведучого в своєму класі карбоновому кермі PRO Vibe, але з доступністю і довговічністю конструкції зі сплаву.

Кермо PRO Vibe Aero Alloy Pursuit - це модель, яка може сподобатися велосипедистам, що більше орієнтовані на гонки. Вони мають аеродинамічні верхні секції, інтеграцію троса електронного перемикання передач і внутрішню прокладку тросів, компактну конструкцію на низах, 10-градусний розгортку і 12-градусний вигін вперед від точки кріплення до верхів. Ці елементи в сукупності спонукають гонщиків зберігати високоефективне і аеродинамічне положення на байку

Тим часом, кермо PRO Vibe Aero Alloy пропонує більш традиційну платформу, без вигинів і сильних виступів, як у рулів Vibe Alloy Aero Pursuit. Тим не менш, вони також мають інтегрований трос електронного перемикання, внутрішню прокладку тросів, аеродинамічно оптимізовані верхні частини і 6-градусну розгортку.

Гонщики, які піклуються про вагу, можуть ближче познайомитися з кермом PRO PLT Carbon Ergo. Карбонова конструкція і ергономічний дизайн роблять кермо легким і зручним. Комфорт забезпечується за рахунок компактного і ергономічного вигину до низів, а також збільшеною і ергономічною верхньою частиною. Доступні шість варіантів ширини, від 36 до 46 сантиметрів, кожен розмір оптимізований для вершників певної статури. Унікальний виліт, низи і ергономічна верхня частина керма PLT Carbon Ergo дозволяє райдерам вибирати кермо, що ідеально підходить для їх зросту, ширини плечей і розміру руки.

Нові Gravel рулі

Любителі гравійників будуть раді чути, що PRO розробила два нових керма для гравійних байків. Кермо LT Gravel Alloy і Discover Alloy 20 забезпечують комфорт і контроль.


Кермо LT Gravel Alloy відрізняється діапазоном ширини; Доступні варіанти шириною 42, 42, 44 і 46 сантиметрів, що гарантує наявність розміру LT Gravel, підходящого для райдерів будь-якого зросту. Вони виготовлені з міцного, але легкого сплаву 6061 і мають кут нахилу 10 градусів, що робить їх ідеальними для Gravel райдерів. Компактний вигин до низів ще більше покращує керованість на пересіченій місцевості, полегшуючи зміну положення рук з верхів або середини на низи.

Тим часом, кермо Discover Alloy 20 може похвалитися більш вражаючим кутом розгортки низів. 20-градусна розгортка забезпечує широкий контроль для райдерів, які люблять випробувати межі можливостей Gravel велосипедів. Вони мають конструкцію зі сплаву 6066, яка гарантує, що кермо Discover Alloy 20 легше керма LT Gravel Alloy, але при цьому не менш міцне. Рулі Discover Alloy 20 доступні в трьох варіантах ширини - 40, 42 і 44 сантиметри - з напіввнутрішнім прокладанням кабелю, а також з ергономічними верхами і компактними низами.

Нові сумки Discover Gravel для байкпакінгу

Асортимент PRO Discover не обмежується кермом, підсідельними штирями і виносами, він також включає сумки для байкпакінгу. У 2021 році цей асортимент був розширений новими, преміальними Gravel сумками і новою компактною сумкою на кермо. Сумки PRO Discover Team Top Tube, Frame і Seatpost розширюють горизонти катання, а сумка PRO Discover Small Handlebar доповнює існуючу лінійку Discover.

Байкпакери та любителі пригод по-справжньому оцінять універсальність, дизайн із захистом від розкачування та високоякісні матеріали лінійки PRO Discover Team. Всі вони мають повністю водонепроникну конструкцію, що стало можливим завдяки використання зварного шову. Сумка PRO Discover Team Top Tube має вміст 700мл, важить лише 83г і забезпечує ідеальне місце для зберігання всіх необхідних речовин, які вам завжди потрібні під рукою; як телефон, зовнішній акумулятор або енергетичні батончики.


Сумка PRO Discover Team Frame має ту ж конструкцію, що і сумка Top Tube, але має обсяг 5,5 л і вага 135 грам. Вона міцно кріпиться до верхньої труби і підсідельного штиря, гарантуючи, що вона не розгойдається, незалежно від того, наскільки нерівною є місцевість. Завершує лінійку преміум сумка для підсідельного штиря PRO Discover Team. Це незамінна річ для будь-якого любителя пригодницького катання, так як він пристібається і до дорожніх, і гірських і Gravel велосипедів. Володіючи 10-літровим об'ємом, вона важить всього 201г. Також вона оснащена еластичними шнурками, за допомогою яких райдери можуть прикріплювати різні предмети, до яких їм потрібен швидкий доступ.

До існуючого асортименту PRO Discover додається сумка PRO Discover Small Handlebar. Створений із більш важкого матеріалу, ніж асортимент Team, стандартний асортимент Discover є універсальним та включає в себе цілий ряд рішень для байкпакінгу. Компактна сумка Discover Small Handlebar акуратно прив'язується до керма велосипеда та рульового стакану. Вона має два відділення та водонепроникну конструкцію, що дозволяє використовувати його у вологу погоду, щоб зберегти предмети в безпеці та сухості.


Оновлюйтесь і перевершуйте

Сідла з картуванням тиску, аеродинамічні рулі зі сплаву для шосе і міцні Gravel рулі, а також сумки для байкпакінгу гарантують, що асортимент пропозицій PRO продовжує розширюватися, щоб кожен райдер міг отримати більше задоволення від велосипеда. Щоб дізнатися більше про нові продукти PRO, які дозволять гонщикам оновитися і перевершити у 2021 році, відвідайте сайт pro-bikegear.com.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку