Новини

НОВІ ПЕДАЛІ-ПЛАТФОРМИ SHIMANO В ЯСКРАВИХ КОЛЬОРАХ

PD-EF205 і PD-EF202

Незважаючи на те, що SPD-система від Shimano стала словом синонімом контактних педалей, компанія також широко відома своєю лідируючою позицією в сегменті пласких педалей. Тепер дві нові моделі педалей-платформ будуть популяризовувати Shimano серед новачків, які шукають надійність за доступною ціною.

Нові педалі PD-EF205 і PD-EF202 важать 612 г і 512 г відповідно. Мають тонкий профіль, широку платформу і доступні в різних кольорах для створення ідеального варіанту щодо оновлення МТВ або Сітібайку.

Обидві моделі педалей мають велику увігнуту платформу для створення більшої площі контакту зі взуттям, що забезпечує більш стійке педалювання. Нові PD-EF205 мають закритий алюмінієвий корпус з гумовою пластиною для кращого зчеплення. Це забезпечує більшу стікість при використанні звичайного взуття для трекінгу та міської їзди. З іншого боку, PD-EF202 з відкритою конструкцією більше призначені для повсякденного або спортивного взуття на електробайках e-MTB.


Педалі PD-EF205 і 202 мають легкий алюмінієвий корпус і міцну вісь з хромолевої сталі. Обидві моделі мають той же внутрішній дизайн, що і топ моделі Shimano. Педалі мають змінний картриджний підшипник осі, а це означає, що вони будуть надійним доповненням до будь-якого велосипеда.

PD-EF205 має резинову пластину для додаткового зчеплення із звичайним взуттям, тоді як PD-EF202 має литі шипи для міцного з'єднання з плоскою підошвою. Варіанти кольору включають в себе класичні варіанти чорного і сріблястого, а також червоний, синій і золотий, що призначені для більш молодіжних райдерів.

PD-ME700

І на завершення новинок від Shimano — нова модель PD-ME700, що орієнтована на трейлове катання.

Нові двосторонні педалі ME700 ідеально підходять для гірських велосипедів, е-МТБ і гравійників. Вони мають широку платформу, що краще захищає мехвнізм SPD і збільшує площу контакту взуття, забезпечуючи ідеальне поєднання зі взуттям Shimano лінійки AM.

Педалі PD-ME700 замінюють Shimano PD-M530, пропонуючи на 7,7 мм ширшу платформу та підвищену задню частину, що збільшує на 12% площу контакту зі взуттям райдера.

PD-ME700 розроблені для агресивного катання, мають міцний алюмінієвий корпус і вісь, що виготовлена з хромолевої сталі. Як і більшість інших МТВ педалей Shimano, нові PD-ME700 мають картриджні підшипники, які легкі в обслуговуванні, мають захист від бруду і вологи. Вага 540 г і поставляються з комплектом шипів SM-SH51.

Початок продажів в Україні: PD-EF202 (чорні) середина липня, PD-EF205 і PD-ME700 очікуються у серпні 2020.





...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку