Новини

Нові інструменти та насоси PRO для домашнього та професійного використання

У грудні в магазини надійде новий асортимент інструментів PRO Team, PRO Performance і насосів PRO Team для гонщиків або домашніх механіків, які ненавидять

допущення і хочуть, щоб всі компоненти на їх велосипеді були повністю перевірені. Основні характеристики розширеного асортименту, включаючи динамометричний ключ Team Digital з цифровим ЖК-дисплеєм, динамометричний ключ Mini Torque Wrench з ключами налаштування крутного моменту і першокласний насос Team Shock Pump з клапаном скидання тиску для точного налаштування.

Марк Кіккерт, керівник відділу розробки продуктів PRO: «Наші розробники продуктів в PRO прагнуть обслуговувати різноманітних райдерів: від любителя, який просто хоче якісний і довговічний продукт, до професіонала, який знає все до останнього гвинтика і точної настройки на його або її велосипеді. Хоча сідла і кокпіти PRO зазвичай привертають найбільшу увагу, ми неймовірно пишаємося якістю наших нових інструментів і насосів. Ми зосередили увагу на створенні командних версій наших найбільш продаваних інструментів. Асортимент тепер сумісний з останніми тенденціями в області таких продуктів і добре підходить для домашніх і командних механіків. Ми очікуємо, що в 2021 році нові продукти будуть активно продаватися в магазинах ».

Інструменти PRO TEAM

Нові інструменти Team включають два видатних продукти: цифровий динамометричний ключ PRO Team і ключ PRO Team Delta.

Цифровий динамометричний ключ PRO Team (PRTL0082) - прекрасне доповнення до інструментарію будь-якого механіка. Він забезпечує високу точність для механіків, які хочуть точно знати, який крутний момент слід докласти до болтів і гайок. Він оснащений ретчетом з цифровим тензодатчиком і ЖК-дисплеєм, що забезпечує візуальний і звуковий зворотній зв'язок. Він може похвалитися діапазоном крутного моменту 1-25 Нм (з можливістю зміни на фут / фунт, дюйм / фунт і кг / см) та має попереджувальний звуковий сигнал при досягненні бажаного рівня крутного моменту. Поставляється зі змінним акумулятором, захисним футляром, вісьмома насадками (шестигранник на 2 / 2,5 / 3/4/5/6, T20 / T25) і перехідником 1/4 дюйма для простоти використання. Розміри: 216x39x22 мм.

Тим часом, ключ PRO Team Delta (PRTL0116) - це інструмент преміум-класу для точного регулювання. Його змінні біти дозволяють механікам розробляти та доповнювати ідеальну комбінацію інструментів. Корпус зі сплаву Delta Wrench і ергономічна рукоятка забезпечують збільшене зусилля важеля і надійну роботу. Крім того, надміцні термооброблені біти з загартованої сталі в 13 конфігураціях (шестигранник 2 / 2,5 / 3/4/5/6/8, викрутка PH2 / SL4 / SL6, T20 / T25 / T30) забезпечують гнучкість для більшості великих велосипедних проектів. . Розміри: 118х103х21 мм.

Інструменти PRO PERFORMANCE

Кілька інструментів рівня PRO Performance також дебютують в грудні цього року, включаючи динамометричний ключ PRO Mini, ключ для касет PRO, інструменти для ланцюгів PRO і лопатки PRO для безкамерних покришок PRO.

Динамометричний ключ PRO Mini (PRTL0096) - компактний, універсальний і функціональний інструмент, досить маленький, щоб його можна було використовувати з високою точністю відповідно до трьох попередньо встановлених налаштувань (4, 5 і 6 Нм), щоб уникнути надто сильного затягування болтів, що особливо важливо, особливо на карбонових рамах. Його магнітна головка підходить для шести різних насадок (шестигранні ключі на 3, 4, 5 і 6, а також насадки T25 і SL4), які акуратно поміщаються в ручку PRO Mini Torque Wrench для безпечного зберігання і швидкого доступу. Розміри: 77x30x41 мм.


Ключ для касет PRO (PRTL0104) - це інструмент для зйому касети, який є альтернативою ключу з ланцюговим хлистом. Він сумісний з найменшими зірочками 10T і 11T і повинен використовуватися разом з самим продаваним інструментом PRO для стопорних кілець (PRTL0092). Він тримає касету твердо на місці шляхом фіксації за зуби маленької зірочки, поки ви послаблюете стопорне кільце в касеті, що дозволяє тримати руки в чистоті. Він має довгий важель і ергономічну нековзну ручку, яка ще більше спрощує використання. Розміри: 325x60x17 мм.

Вражаюче доступні інструменти для ланцюгів PRO (PRTL0118 з 1-9 швидкостями і PRTL0119 з 9-12 швидкостями) дозволяють видаляти ланки на широкому діапазоні дорожніх, гравійних, міських, гірських ланцюгів або ланцюгів для електровелосипедів. Тепер він доступний в двох варіантах: 1-9 швидкісна версія або вужча версія для 9-12 швидкісних ланцюгів. Обидві моделі поставляються з маркуванням сумісних ланцюгів для запобігання неправильного використання. Розміри: 95x53x20 мм (обидві моделі).

Лопатки для безкамерних покришок PRO (PRTL0115) спеціально розроблені з більш довгими ричагами для жорстких боковин шосейних і гравійних безкамерних покришок. Хоча бортировки Team Tubeless Tire Levers також сумісні із звичайними покришками, вони роблять установку або зняття саме безкамерних шин простим завданням. Додаткова функція зачіпу дозволяє вам перекидувати жорстку безкамерну покришку за обід, не пошкоджуючи борт шини або обід / стрічку обода. Розміри: 160x23x24 мм.

Насоси PRO

Накачування - це зростаюча область для PRO з лінійкою з семи нових насосів на 2021 рік, включаючи чотири підлогових насоса, два міні-насоса і ударний насос. Найкращою моделлю є підлоговий насос PRO Team (PRPU0102) з ергономічною ручкою і подвійним манометром, спеціально розробленим для контролю точного накачування шин як в умовах великого обсягу, так і при високому тиску (гравій, шосе і MTB). Відлита конструкція преміум-класу і універсальна головка AH (яка автоматично перемикається між клапанами Presta і Schrader) дозволяють легко закачувати повітря, а також мають клапан скидання тиску. Діапазон тиску становить 10 бар / 140 фунтів на квадратний дюйм.

Тим часом, насос для амортизаторів PRO Team (PRPU0106) є найбільш точним з представлених від PRO для забезпечення точного налаштування підвіски. Він розроблений для райдерів, для яких кожен фунт / кв. дюйм або 0,1 бар може мати значення в продуктивності. Конструкція з кульової голівкою Schrader Team Shock Mini Pump фіксується на задньому амортизаторі або амортизуючої вилці за допомогою гнучкого з'єднання для простоти використання. Він оснащений точним цифровим манометром (з точністю до 2%), клапаном скидання тиску для точного налаштування тиску, накачується до 300 фунтів на квадратний дюйм і важить всього 167 грамів.

На додаток до цього в лінійку додано два міні-насоса рівня Performance. Міні-насос PRO Performance XS (PRPU0104) - найменший насос в колекції, його довжина становить всього 16 см, а вага - лише 99 грамів. Він поставляється з новою двосторонньою головкою Presta / Schräder, що обертається, для кращої фіксації на клапані

та легкого накачування. Насос подає 38 см3 повітря за один хід. Міні-насос PRO Performance XL (PRPU0105) - це найбільший міні-насос PRO, що забезпечує подачу 93 см3 повітря за один хід. Він має висувний клапан, підніжку для більшої стійкості і той же механізм з поворотною головкою. Він важить 215 грамів і забезпечує тиск до 8 бар або 120 фунтів на квадратний дюйм, що дає в 2,5 рази більший обсяг у порівнянні з традиційним міні-насосом.



Доступність

Всі продукти будуть доступні у дилерів PRO у грудні 2020 року. Відвідайте сайт pro-bikegear.com для огляду всіх деталей.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку