Новини

НОВІ 12-ТИ ШВИДКІСНІ КОМПОНЕНТИ SHIMANO ПРОПОНУЮТЬ БІЛЬШЕ ВИБОРУ ДЛЯ МТБ РАЙДЕРІВ

Шатуни

Щоб пристосуватися до нових конструкцій рами гірських велосипедів та більш екстремальних умов катання, Shimano випустила дві нові системи шатунів (FC-M9125-1 і FC-M512-1) з чейнлайном 55 мм. Це зміщення на 3 мм назовні в порівнянні з типовим чейнлайном 52 мм для гірських велосипедів, що забезпечує додатковий зазор між пір'ями.

Обидві моделі призначені для використання з втулками з шириною 148 мм, поставляються з зірками прямого монтажу для легкої установки. Зубці зірок мають технологію DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT+, що допомагає утримання ланцюга на нерівній поверхні.

Шатуни FC-M9125-1 рівня XTR випускаються довжиною 165 мм, 170 мм і 175 мм з можливістю установки передніх зірок на 32 або 34 зубці. Шатуни рівня DEORE FC-M512-1 мають таку ж довжину, але з опціями на 30 або 32 зубці.

Перемикачі

Перемикачі з короткою лапкою популярні серед кросс-кантрі гонщиків завдяки своїй компактності, що робить їх менш вразливими до ударів каменів. До сьогоднішнього дня у Shimano був один перемикач з короткою лапкою (GS) в своїй 12-швидкісний лінійці, але новий перемикач RD-M8100-GS доповнює цю лінійку. RD-M8100-GS на 28 мм коротше свого побратима SGS і розрахований на 12-швидкісні касети 10-45T.

Варіант перемикача передач з короткою лапкою не тільки забезпечує кращий дорожній просвіт для більш агресивної їзди, а й підтримує більш швидку їзду і більш плавний рух задньої підвіски за рахунок зменшення загальної ваги заднього перемикача, касети і ланцюга, в порівнянні перемикачем з довгою лапкою.

RD-M8100-GS як і раніше пропонує технології та переваги 12-швидкісної платформи заднього перемикача Shimano, такі як швидке і точне перемикання передач, ролик більшого розміру 13T і стабільна робота на пересіченій місцевості.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку