Новини

КУРСИ SHIMANO T.E.C. ВІДТЕПЕР ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ UCI У ПРОГРАМІ НАВЧАННЯ МЕХАНІКІВ СВІТОВОГО ЦЕНТРУ ВЕЛОСИПЕДІВ

Міжнародний союз велосипедистів (UCI) та його Всесвітній центр велосипедного спорту (WCC) розширять свою програму навчання механіків у 2022 році завдяки навчальним курсам Shimano з технологічної освіти та сертифікації.

З лютого 2022 року Shimano надаватиме навчальні посібники та відеоінструкції, які експерти UCI транслюватимуть механікам по всьому світу.


Вклад Shimano у програму навчання зміцнює партнерство компанії з UCI, що продовжується з 1999 року. Майрон Уолравен, голова відділу спортивного маркетингу Shimano Europe: «Завдяки цьому розширеному аспекту нашого партнерства з UCI ми можемо зробити свій внесок у збільшення кількості висококваліфікованих професійних веломеханіків по всьому світу. Крім того, ми можемо напряму підтримувати закулісних героїв, що забезпечують якісний досвід від катання для молодих та старих, а також любителів та професіоналів у всьому світу».

Курси UCI WCC Mechanics призначені для людей, які бажають продовжити кар'єру механіка.
Програма розділена на три рівні: рівень 1 - триденний вступний курс, який можна пройти онлайн; рівень 2 - це двотижневий курс для розвитку механіків, які повинні бути присутні особисто; рівень 3 - також двотижневий та особистий, призначений для досвідчених механіків, які працюватимуть у командах чи у своїй національній федерації.

Тільки в 2021 році 60 механіків пройшли навчання за трьома рівнями на курсах, організованих експертами UCI у штаб-квартирі Егле, Швейцарія (32), Каїрі, Єгипет (16) і Лояні, Китай (12). До 2022 Shimano створила спеціальні відеоролики, які будуть використовуватися для курсу 1-го рівня. Учасники інших більш просунутих курсів отримають доступ до існуючих відео на платформі Shimano T.E.C.

Директор WCC UCI Вінсент Жаке привітав внесок Shimano у проведення курсів: «Професіоналізація людей, що працюють у сфері велоспорту, є одним з наших завдань, і, надаючи доступ до їх навчальних відео, Shimano допомагає нам гарантувати, що механіки у всьому світі будуть навчені на найвищому з можливих рівнів»

Учасники курсів UCI WCC вивчають такі навички, як складання велосипедів, складання коліс, технічне обслуговування, підтримка обладнання, підготовка до гонок та налаштування посадки на велосипеді. Численні колишні учасники перейшли на роботу до своїх національних федерацій, професійних команд, місцевих клубів або відкрили власні магазини велосипедів. Очікується, що сотні учасників матимуть користь від програми навчання механіків у 2022 році, при цьому заплановано 10 курсів на трьох рівнях..













...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку