Новини

Компоненти серії TIAGRA з вдосконаленими гідравлічними дисковими гальмами

Shimano оновлює популярний групсет TIAGRA, який обіцяє стати кращим рішенням для початківців.

Нові ручки дуал-контрол під гідравлічні гальма ST-4720-L/R замінюють попередні несерійні ST-RS405 і відтепер виробляються за прототипом Dura-Ace, Ultegra і 105, що мають тонкий корпус для розміщення всередині резервуару гідравлічного гальма та покращену керованість перемикання.


10-швидкісний механізм перемикання TIAGRA також був вдосконалений з несерійного, для того щоб забезпечити більш швидке перемикання ззаду, дозволяючи райдерам перемикатися через всю касету для спринту або для підйому.

Додатково у нових дуалів TIAGRA, є версія, запозичена в дуалах рівня 105 і Ultegra, з коротшою ручкою яка більше виступає назовні (ST-4725-L / R) для райдерів з меншими руками, що надає більше комфорту та додає впевненості при катанні.

Також в доповнення до існуючих шатунів TIAGRA FC-4700 52-36T та 50-34T додаються шатуни з меншою комбінацією передніх зірок 48-34T. Різниця між зірками в такому випадку становить 14T. Таке співвідношення зменшує кількість компенсаційних перемикань на касеті після перемикання попереду, роблячи групу TIAGRA більш привабливою для широкого кола велосипедистів.


Нарешті, в серії TIAGRA з'являються нові втулки з віссю 12мм E-THRU (HB-RS470 / FH-RS470) для дискових гальм. Вісь, при умові сумісності рами, збільшує жорсткість колеса і забезпечує більш точне положення ротору дискових гальм по відношенню до гальмівних колодок. Втулки сумісні з касетами 10/11-зірок і мають 28 або 32 отвори. Постачаються в комплекті с вісями E-THRU 110мм передня і 142мм задня.







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку