Новини

ФЛЯГИ JET GREEN та JET GREEN PLUS від ELITE

JET GREEN - це нова фляга Elite, виготовлена з біопластику рослинного походження з цукрової тростини. Ця фляга на біологічній основі - лише один із багатьох проектів, здійснених Elite, щоб зробити цикли використання якомога довговічнішими. JET GREEN - це зручна, багаторазова, екологічна фляга з корпусом з біо-пластику.

Що таке біопластик?

Біопластик, виготовлений із цукрової тростини, біологічний, оскільки він не є нафтопродуктом, а походить з органічних рослинних джерел. В даному випадку з цукрової тростини.Етанол на біологічній основі, що використовується для виготовлення корпусу фляги, є чудовим замінником нафти для виготовлення товарів, які можуть забезпечити ті ж властивості традиційних пластмас за стійкістю, але зі зменшеним впливом на навколишнє середовище.

Екологічність.

Метою виготовлення фляг з біологічного пластику - є отримання вуглецево-нейтрального виробництва, тобто здатного не тільки зменшити, але й компенсувати викиди СО2 за рахунок виділення кисню в атмосферу від посівів цукрової тростини.

При виробництві тисячі фляг JET GREEN із цукрової тростини, ELITE вдалося зменшити викиди СО2 в атмосферу приблизно на 160 кг, що становить приблизно 3 кг СО2 на кожен кілограм виробленого пластику. Це також можливо, оскільки цукрова тростина, що використовується для виготовлення JET GREEN, походить із культур, що вирощується, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу , тобто не отримується в результаті вирубки лісів. Завдяки своїм чудовим репродуктивним якостям цукрова тростина дає гарні врожаї навіть на невеликих площах.

Відмінності між JET GREEN та JET GREEN PLUS - захисний ковпачок.

Основна відмінність між JET GREEN і JET GREEN PLUS полягає в тому, що остання має захисний ковпачок, виготовлений із звичайного пластику та призначений для забезпечення захисту та гігієни клапана від пилу та бруду, які можуть осідати під час їзди на велосипеді. Завдяки цьому JET GREEN PLUS особливо підходить для гравійних та гірських велосипедних маршрутів.


Практично з великим потоком рідини

Крім того, що є більш екологічними в порівнянні з традиційними пластиковими флягами, фляги JET GREEN також практичні у використанні під час їзди на велосипеді. Кришка оснащена тією ж технологією, що застосовується при виготовленні фляг FLY, забезпечуючи швидкий та інтенсивний потік рідини під час гідрації на велосипеді.
Корпус фляги, виготовлено з матеріалу, що легко стискається, пити з неї дуже зручно, а завдяки практичній насадці, що легко витягується, зручно відкривати та закривати під час руху, що ідеально підходить для використання фляг під час спортивних змагань.
Широкий отвір полегшує миття та сушку фляги після кожного використання
Можна мити в посудомийній машині (максимальна температура 40 °С)

Код на складі

JET GREEN 550 мл - код 0201001, 0201002
750 мл – код 0202001, 0202002
950 мл – код 0203001, 0203002

JET GREEN PLUS 550 мл – код 0201101, 0201102

Вже в Україні.
Запитуйте в веломагазинах












...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку