Новини

Elite презентувала на Eurobike 2019 два нові тренажери - Tuo та Direto X

Компанія Elite, заснована в 1979 році, відзначає цього року своє 40-річчя. Компанія є одним з найбільш світових інноваційних гравців у виробництві фляг, тримачів для флаг, велотренажерів і технологій для тренувань в приміщенні. Elite пишається тим, що у 2019 році спонсорує своїми товарами 9 команд WorldTour - Team Ineos, Team Sunweb, Bahrain-Merida, Mitchelton-Scott, Movistar Team, UAE Team Emirates, AG2R La Mondiale, Groupama-FDJ і Team Dimension Data.

Цього року Elite представила на Eurobike 2019 не один, а два нових тренажери для майбутнього сезону тренувань у приміщеннях - Tuo та Direto X.

Компактний, простий у використанні і тихий, Tuo - це повністю інтерактивний ролерний велотренажер з автоматичним регулюванням опору. Розроблений у співпраці з туринської студією Adriano Design, Tuo створений для того, щоб надати вам можливість ефективних тренувань в приміщенні або для розминки, який до того ж стане вишуканою деталлю вашого інтер'єру.

Чудовий під час використання і зручний при зберіганні, цей велотренажер завдяки своїй компактній конструкції з металевим каркасом і ніжками з бука вартує того, щоб бути встановленим в будь-якій вітальні. Бук вважається одним з кращих матеріалів для виготовлення меблів, тому що він достатньо міцний і стійкий до зносу. Незважаючи на свою твердість, букове дерево має амортизаційні властивості. Це все робить Tuo ідеальним інструментом для ефективного тренування навіть під час найскладніших сесій, а також ідеальним доповненням до Вашої оселі.

До речі, Tuo відрізняється компактною конфігурацією, яка включає в себе раму і ніжки, що легко складаються. Завдяки цьому забезпечується швидке налаштування і економія простору у приміщенні. Тренажер важить трохи більше 10 кг і його легко транспортувати.

Tuo вимірює потужність з точністю ± 3%, імітуючи нахили до 10%. Цей тренажер також вводить новий алгоритм, розроблений Elite у співпраці з німецьким Інститутом промислової математики Fraunhofer ITWM, щоб забезпечити розрахунок значення потужності на основі реальних змін педалювання. Для цього алгоритм не просто використовує дані про швидкість, вагу та нахил, він також враховує вплив енергії, що зберігається маховиком під час раптових змін швидкості.

З новим зовнішнім оформленням в відтінках хрому, новий Direto X являє собою капітальне оформлення бестселеру лінійки Direto.

Спираючись на успіх свого попередника, Direto X являється, одним з кращих тренажерів в світі з точки зору потужності, точності і чуйності завдяки своєму інноваційному вбудованому датчику потужності OTS (Оптичний датчик крутного моменту). На сьогоднішній день Direto X є єдиним на ринку тренажером, наряду з Drivo II і старим Direto, здатним фактично виміряти вашу вихідну потужність за допомогою вбудованого вимірювача потужності.

OTS вимірює вихідну потужність у тренажері Direto X з підвищеною точністю на ± 1,5% порівняно зі старим ± 2%, і дозволяє моделювати градієнт до 18% порівняно з 14% в попередній моделі Direto. Ці особливості ставлять Direto X в один ряд з найкращими велотренажерами Elite. Він є одним з найбільш розвинених, точних та надійних тренажерів з точки зору вимірювання потужності та продуктивності.

Tuo і Direto X є інтерактивними тренажерами, які підтримують технології ANT+ FE-C і Bluetooth FTMS. Це означає, що обидва тренажери взаємодіють з будь-яким додатком, програмним забезпеченням, комп'ютером, смартфоном і планшетами на iOS, Android, OSX або Windows. Це, в свою чергу, дозволяє максимально персоналізувати налаштування тренажеру і забезпечити найкращу інтерактивність тренування.

Всі інновації Elite були представлені на Eurobike в демонстраційному залі. В списку тестованих нових продуктів був також і Suito, перший повністю зібраний інтерактивний велотренажер від компанії Elite.

В Україні тренажери надійдуть у продаж: початок листопада 2019.











...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку