Новини

Elite Indoor Race. Новий формат челенджу


Elite Indoor Race - новий формат уже добрезнайомого всім челенджу - змагання на велотренажерах у віртуальній програмі Rouvy, яке проходить по всій Євпропі і в українських веломагазинах також. Цей захід дає можливість кожному познайомитися з культурою Indoor тренувань на тренажерах, позмагатися з усією Україною, виграти інтерактивний велотренажер топ-рівня від Elite і допомогти ЗСУ. Звучить непогано, чи не так?

Що? Де? Коли?

З 16 січня по 28 лютого в 11 веломагазинах України (список нижче) будуть облаштовані спеціальні кутки Elite Indoor Race: велосипед, встановлений у тренажер Elite Justo і комп'ютер, підключений до програми Rouvy. Кожен бажаючий може завітати до магазину і спробувати проїхатися на велотренажері Elite відрізок траси чемпіонату світу UCI в Імолі, Італія, довжиною в 2 км і середнім нахилом 3,5%. Той, хто проїде трасу найшвидше, отримає у подарунок інтерактивний велотренажер Elite Justo. Ще один такий буде розіграний випадковим чином серед всіх учасників у лотереї - тож шанс є у кожного.

Список магазинів, які приймають Elite Indoor Race:

  • ВЕЛОХАУС - м. Вінниця, вул. Трамвайна 3В
  • КОЧІВНИК – м. Вінниця, просп. Коцюбинского, 70
  • BLACKBIKE – м. Дніпро, вул. Олеся Гончара 8
  • BIKE FAMILY - м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 25
  • VELOBAZAR.COM - м. Київ, вул. Костянтинівська, 71
  • VELOSIPED.COM - м. Київ, вул. Комбайнерів, 3а
  • PROBIKE – м. Кропивницький, вулиця Героїв України, 22/1
  • КРУТИ ПЕДАЛІ – м. Луцьк, вул. Стрілецька 4
  • ВЕЛОЛЮКС - м. Одеса, вул. Семінарська, 12
  • RIVELO - м. Рівне, вул. Міцкевича 7
  • G2BIKES - м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 55

Як взяти участь?

Учасниками можуть бути громадяни України від 16 років. Для участі потрібно завітати в один із вищевказаних магазинів і повідомити продавцю-консультанту про своє бажання взяти участь у Elite Indoor Race. Потрібно підписати згоду на участь і встати на ваги, щоб продавець вніс вашу фактичну масу у програму. Далі ви сідаєте на тренажер, проходите розминку і починаєте заїзд. Після фінішу з'явиться екран з QR-кодом, зісканувавши який потрібно ввести свої дані, щоб зафіксувати результат, який автоматично з'явиться в таблиці результатів на офіційному сайті. На наш погляд, після 24 лютого кожен публічний захід в Україні має супроводжуватися допомогою ЗСУ, тому ми встановили умову для фіксації результату у вигляді донату від 50 грн у нашу банку. Усі зібрані кошти будуть передані до фонду Сергія Притули і "Повернись живим" (кошти учасників з Києва будуть передані 241 окремій бригаді територіальної оборони міста Києва)

Розмір донату кратно збільшує ваші шанси у лотереї. Наприклад, якщо ви зробили донат в 50 грн - отримуєте 1 шанс. Якщо донат склав 1000 грн - 20 шансів. Але зберігається кратність шансів, до прикладу 51 грн - це 1 шанс, 149 грн - 2 шанси.
Важливі нюанси:
  • За домовленістю з магазином можна робити необмежену кількість спроб. Фіксації результату також необмежені, але кожна має супроводжуватися донатом.
  • Особи, які працюють у веломагазинах, або їх родичі, особи пов'язані з організаторами змагань або співорганізаторами змагань, або юридичними особами-учасниками, безпосередньо залученими до заходів, пов'язаних із проведенням та організацією змагань, та членами їх сімей мають право брати участь у змаганнях тільки в магазинах, з якими вони не пов'язані.

Призовий фонд

Як повідомлялось раніше ми розіграємо два велотренажери Elite Justo, такі ж, на яких буде проходити змагання.

Перший тренажер отримає учасник, який подолає трасу за найкоротший час в загальній єдиній категорії. Найкращий результат буде оголошено 1 березня на нашій сторінці в Фейсбуці. Всі результати додаються на офіційний сайт Elite Indoor Race і оновлюються в режимі реального часу.

Другий тренажер буде розіграний серед усіх, хто зробив донат у нашу банку. Переможець буде визначений за допомогою сайту random.org на основі даних з банки для донатів у прямому ефірі на сторінці Паул Ланге Україна в в Фейсбуці. Хто ще не підписався - радимо це зробити.

Корисні посилання

Офіційні положення заходу

Офіційний сайт

Сторінка результатів

Сторінка ПЛУ в Фейсбуці






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку