Новини

Elite DIRETO XR

Plug & Play, поставляється з касетою на 11 швидкостей

Як і SUITO, тренажер DIRETO XR допоможе вам потренуватися на велосипеді у найпростіший і найшвидший спосіб з моменту розпакування. Його можна швидко скласти та зберігати на невеликому просторі, коли він не використовується та легко транспортувати завдяки вбудованій ручці.

DIRETO XR вже оснащений попередньо встановленою 11-швидкісною касетою Shimano® 105 (або еквівалентом) і характеризується своєю повністю зібраною структурою

Не потрібно монтувати касету, все, що вам потрібно зробити, це встановити велосипед і підключити до джерела живлення. Загальний час налаштування: менше п'яти хвилин.

На додаток до цього, DIRETO XR є тренажером з прямим приводом, що означає, що він є одним з найбільш тихих велотренажерів на ринку.

Вбудований паверметр

OTS (оптичний датчик крутного моменту) забезпечує DIRETO XR високу точність отримання даних під час тренування. Це інноваційний вбудований паверметр для велотренажера, що дозволяє вимірювати вихідну потужність з точністю ± 1,5%, що на 0,5% більше, ніж у тренажера Direto.

Тренажери серїї Direto - єдині тренажери у світі після сімейства Elite Drivo, які по-справжньому вимірюють потужність, що подається під час тренувань, за допомогою вбудованого вимірювача потужності. Саме з цієї причини DIRETO XR обіцяє бути одним з найточніших велотренажерів на ринку.

Неймовірна імітація схилу

DIRETO XR - це інтерактивний велотренажер. Він може автоматично змінювати опір під час тренування. Завдяки модернізованому маховику більшого розміру, DIRETO XR може моделювати нахил до неймовірних 24% максимального градієнта - на 10% більше, ніж у оригінального Direto, і на 6% більше, ніж у Direto X.

Цей безпрецедентний рівень потужності забезпечує відмінну продуктивність навіть під час особливо інтенсивних тренувань - ви зможете дотримуватися всіх своїх графіків тренувань, проводити тести для оцінки свого рівня фізичної підготовки, брати участь у повтореннях та спринтах на максимальній швидкості та на максимальній потужності.

На DIRETO XR вам доступні будь-які тренування.

Повна сумісність

Elite DIRETO XR забезпечує повну сумісність як з шосейними, так і з гірськими велосипедами, що робить його одним з найбільш універсальних тренажерів на ринку.

Цей тренажер має нову конструкцію, яка ідеально підходить для розміщення перемикачів з довгими лапами, що можуть вміщувати 12-ти швидкісні касети. Таким чином, DIRETO XR сумісний з касетами Shimano® / SRAM 9/10/11, Campagnolo зі швидкістю 9/10/11/12, SRAM NX з 12 швидкостями і касетами Shimano® micro Spline з 12 швидкостями.

Повна інтерактивність

Як і всі тренажери прямого приводу від Elite, DIRETO XR також є повністю інтерактивним і фактично є частиною асортименту інтерактивних тренажерів ANT + ™ FE-C та Bluetooth.

Це обумовлює повну взаємодію тренажера з усіма існуючими програмами та програмними забезпеченням для iOS, Android, MacOS та Windows. Будь-де та будь-коли, за допомогою кількох простих кроків, просто встановіть маршрут або програму тренувань та починайте крутити педалі: DIRETO XR подбає про все, автоматично змінюючи опір та керуючи тренуванням відповідно до ваших потреб.

Тренажером можна керувати за допомогою програмного забезпечення Elite My E-Training (12-місячна безкоштовна підписка включена) або інших сервісів для тренувань на велосипеді в приміщенні, таких як Zwift (в комплекті подарунок на 1 місяць користування після придбання тренажера), TrainerRoad, Bikevo, Rouvy , Kinomap та багато іншого.


Аналіз педалювання

Аналіз педалювання - це функція, розроблена виключно для тих, хто вибирає найвищі моделі з каталогу інтерактивних тренажерів Elite, серед яких зараз виділяється DIRETO XR.

Функція дозволяє контролювати потужність велосипедиста, вимірюючи її у 24 точка, протягом усього періоду кручення педалей. Використовуючи графіки двох різних типів, відображається зміна потужності, яка подається під час кручення педалей, координація педалювання в результаті спільної роботи м'язів згинання та розгинання, а також округлість ходу педалі та механічна ефективність виконання.

Функція аналізу обертання педалей доступна для додаткового придбання в програмному забезпеченні My E-Training від Elite.

Дані про каденс, швидкість і потужність

Усі тренажери Elite негайно передають дані про потужність, швидкість та частоту педалювання, таким чином, налаштовуючи себе на справді ефективні інструменти для побудови точного плану тренувань та максимального відтворення педалей на дорозі.

Для вимірювання каденсу використовується зручна технологія без сенсорів, що здатна визначати частоту педалювання, не встановлюючи датчики на рамі велосипеда і базується на на складному аналізі поданої потужності, виміряної вбудованим вимірювачем потужності OTS.


Використовується кращими командами WorldTour

Внесок команд WorldTour у створення продуктів для велоспорту та велотренінгу є надзвичайно важливим. Не випадково історія співпраці Elite з найкращими велосипедними командами налічує більше тридцяти років. Це відносини взаємної довіри. Загальна мета: покращити результативність під час тренувань на велосипеді. Ніхто не знає краще за спортсменів, які найважливіші аспекти справді ефективноuj тренування на велосипеді в приміщенні.

І новий DIRETO XR не є винятком.

Потужний, захоплюючий і ще більш вдосконалений, цей тренажер є останнім досягненням в асортименті інтерактивних тренажерів Elite для тренувань у приміщенні: мінімум операцій з монтажу, все в комплекті, продуктивність на максимальній потужності.

Це DIRETO XR.

Справжній #XtraRide













...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку